En revolutionerande eltandborste för munhygien och tandblekning

Det finns en ny eltandborste på marknaden och det är den bästa jag någonsin har testat. Med smarta inställningar, olika användningsområden och både effektiv rengöring samt tandblekning kan tandborsten hjälpa dig till en optimerad munhygien.

Det är företagen Sonic och WeSmile som tillsammans utvecklat denna enastående eltandborste och nedan kan du läsa mer om varför det är de bästa jag hittills har testat.

Upp till 62% mindre tandsten

Till att börja med är denna eltandborste helt fenomenal när det kommer till rengöring. Läser man recensionerna om den så är det tydligt att alla säger samma sak: att deras tänder aldrig har känts så rena förut. Och jag kan inget annat än att hålla med.

 

Efter en 2 minuters tandborstning blir mina tänder så rena och polerade att det känns som man fått en professionell rengöring av en tandhygienist. Tandborsten kommer till och med åt mellan tänderna där jag i vanliga fall måste använda en mellanrumsborste för att komma åt.

 

Eltandborsten vibrerar med 39 600 borströrelser i minuten vilket har bevisats kan ge upp till 62% mindre tandsten än konkurrerande tandborstar. Tandborsten har den fyra olika inställningar: rengöring, polering, tandköttsvård och tandblekning, och den är förinställd på 2 minuter per borstning så att du alltid borstar tänderna så länge som det rekommenderas.

Kan även bleka tänderna

Som sagt är det som gör denna tandborste unik att den också kan användas till tandblekning då den har en särskild inställning för detta med polerande effekt och LED-ljus som ökar blekningseffekten markant.

 

För att maximera tandblekningen behöver man använda en tandkräm med blekningsmedel i, alternativt kombinera vanlig tandkräm med tandblekningsgel, förslagsvis från WeSmile som säljer borsten.

 

Och givetvis kan du inte förvänta dig att bleka tänderna flera nyanser med endast en tandborste, däremot kan man snabbt bleka dem ett par nyanser och framför allt upprätthålla resultaten från en tandblekning. I flera år har jag blekt tänderna regelbundet men sen jag började använda denna produkt så har jag inte behövt bleka dem alls lika ofta. 

Vårda tänderna på rätt sätt

Med allt detta sagt vill jag också påpeka att en eltandborste inte är tillräckligt för en tillfredsställande munhygien, oavsett hur bra tandborsten är.

 

Som du säkert redan vet ska man borsta tänderna i 2 minuter, 2 gånger om dagen. Utöver det bör man också använda tandtråd, Plackers eller en mellanrumsborste minst 1 gång om dagen. Och sen får man inte missa sina regelbundna besök hos tandläkaren då de rengör tänderna grundligt på ett sätt som är omöjligt att göra hemma.

 

OBS! Har du problem med tänderna eller tandköttet bör du rådfråga din tandläkare innan du börjar använda blekningsprodukter.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *