Rabatter

Lyko rabattkod

Innehåller adlink och rabattkod för lyko

Rabattkod lyko

Få 20 % på med min personliga värvningslänk

Få 10% Rabattkod på ditt köp Lyko 

Har du aldrig handlat på Lyko kan du skriva upp dig på nyhetsbrev och få 10 % rabatt, detta är en rabatt som många rabattkodsidor påstår är en “rabatt” men det är snarare en nykundserbjudande.

Pågående rea och kampanjer på Lyko

Här finner du alla aktuella rabattkoder på LYKO:

Spara pengar genom att handla på rabatt med Lyko, när du väl handlat och är medlem kan du även få förmånliga medlemsrabatter. Handlar du över 1000 kr får du extra bra rabatter i kassan. Här senast fick jag fotpeeling mask för 79 kr ord 229 kr vilket kändes väldigt bra!

Om Lyko:

Detta är min favoritbutik på nätet för att handla skönhet ifrån. Ju mer du handlar desto bättre erbjudande får du, vilket är väldigt bra då jag anser att trogna kunder ska belönas och det finns väldigt många andra skönhetsbutiker på nätet av vara “otrogen med” men jag köper som sagt det mesta i skönhetsväg. Det är väldigt mycket erbjudanden och rabatter hos Lyko och jag uppskattar att man belönas i kassan om man handlar mer och att det är frifrakt över en viss summa. Jag handlade för 1000 kr och lade till express och hemleverans med Budbe för 29 kr, verkligen taget!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *