Om mig:

Skönhet är som terapi för mig. Har jag haft en jobbig dag och inte känner mig på topp så finns det inget bättre än komma hem och rensa undan i hemmet och därefter ha hemmaspa.

Det är precis som i K-beauty med alla sina olika stegen. Att få min egen tid är avkopplande och vetskapen att jag på morgonen kommer vakna upp som pånyttfödd ger mig motivation att ständigt vara allert i mitt annars så krävande jobb!

Jag älskar att lära mig om pro anti-ageing och vill gärna bevara det jag har än att försöka få tillbaka det jag en gång haft.

Jag har bloggat om skönhet i säkert 7 år och nu vill jag rikta in mig mer nischat med denna blogg. Jag har insett att jag inte är så mycket för budget hudvård och smink och att premium är min nisch.

Ett nagellack som håller 2 dagar vs en vecka för 1/5 del av priset känns onödigt för mig. Jag försöker köpa teknik inom skönhet som är av hög kvalité som jag kan har i många år och på så sätt få lägre pris per användning. Du som läser min blogg kan vara säker på att jag skriver endast om saker som jag anser är bra och så är det givetvis en hel del informativa inlägg om produkter som kan hjälpa människor.
Jag älskar att få blogga och upplysa människor och förenkla deras liv!

Genom åren har jag hjälpt många vänner, läsare att men många med bra tips. Mina vänners smink necessärer innehåll blir mer lik mitt vilket är perfekt om dom vill låna smink av mig när dom hälsar på 🙂