Bästa skönhetsprodukter 2023

bästa skönhetsprodukter

I denna bloggpost kommer jag lägga en lista på alla mina bästa skönhetsprodukter 2023. Det är nämligen så att jag ofta får frågan om vad jag tycker är bäst och vad jag använder. Detta är alltså bästa skönhetsprodukterna jag valt att använda mig av och tycker är tillräckligt bra och alltid återkommer och köper till.

Bästa skönhetsprodukter 2023

Det är många produkter som vinner pris som bästa skönhetsprodukt men som kanske inte är det egentligen. Dessvärre är många tävlingar lite vinklade. Exempelvis har en produkt ställts ut på en mässa så tävlar dom på mässan mot varandra, eller om exempelvis ett magasin har en tävling om bästa skönhetsprodukt så är det ofta någon de annonsörerna man sett under det gångna året som vinner mot produkter som inte varit och annonserar. Detta är väl jämförbart med många ”bäst i test-sidor” som är vinklade med, sådan bör du ta med en nypa salt.

Sen ska man fråga, hur lång tid ger dessa testare varje produkt?

Jag överöser inte med recensioner i min blogg för jag 1 har ett liv, två jag väljer noga vad jag köper/pressutskick och testar ett bra tag innan jag skriver och är absolut inte köpt. Jag har faktiskt skrivit dåliga recensioner och alla dessa produkter använder jag själv.

  • Bästa skönhetsprodukt kriterier:
    Innehållet av det som är bra bör vara tillräckligt för ge effekt, snygg design, bra varumärke med bra värderingar.
  • Bara allmänt bra liksom och jag föredrar mer  mellanpris-premiums skönhetsprodukter för jag tycker det blir billigare per användning.

Alla produkter jag Jennie använder mig av inköpslista:

Hår:

Se alla mina favoritprodukter på ett ställe

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *