Recension: Antonio Axu – Sea Salt Spray

Innehåller reklam och annonslänkar för Lyko

Jag fick Antonio Axu  Sea Salt Spray i min senaste Goodiebox och blev riktigt glad att få testa ett saltvattenspray för det hade jag inte provat.

Jag visste att saltvattenspray är mer naturligt för håret om man söker struktur och volym än att använda hårspray och andra produkter och det har länge stått på min köplista men aldrig blivit av. Saltvattenspray sägs vara bra på tunt hår. Jag har tappat mycket hår senaste åren, men nu har det äntligen slutat och det växer på bättre.

Fördelar med saltvattenspray

Recension Antonio Axu Sea Salt Spray

Produkten doftar riktigt gott och jag applicerade det i blött hår. Det blev verkligen bra volym i mitt hår, det känns liksom inte tort utan snarare mer hälsosamt. Jag upplever att största problemet med mitt hår är att det är tunt och att det är mjukt för silkigt om jag inte har produkter i det. Jag brukar försöka få mitt hår mer strävt med torrschampo men det något jag velat sluta med och nu har jag funnit min ersättningsprodukt, nämligen detta saltvattenspray från Antoni Axu som ger resultatet jag eftersträvat fast med glans.

Pris: 149 kr (Länk till saltvattensprayen)

Betyg, riktigt bra, denna kommer jag köpa många gånger. Bra pris med, även fast jag inte är priskänslig med hårvård där köper jag det jag vill ha oavsett pris.

Läs även: brun utan sol bäst i test jag provat lite olika BUS:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *