Min topplista på Sheet masks

Innehåller adlinks för Lyko

När jag har satt ihop min topplista över sheet masks har jag valt att kategorisera dem i olika prisnivåer. Jag vill nämligen påpeka att dyrt inte alltid betyder bäst när det kommer till sheet masks. Jag älskar sheet masks, och det finns få saker som kan jämföras med den känsla av fräschhet och återfuktning de ger till min hud. Deras enkla applicering och förmåga att förvandla min hud på bara några minuter är något jag värdesätter enormt.

För mig är en indikator på en bra sheet mask hur länge jag känner av dess fuktgivande effekter efter användning. En sheet mask som är riktigt bra borde ge min hud den där härliga återfuktningen som varar i minst 1-3 dagar efter applicering. Det är den känslan av strålande och välåterfuktad hud som jag alltid letar efter när jag testar en ny mask.

För mig är variation också viktigt. Att kunna prova olika sheet masks ger mig möjlighet att anpassa min hudvårdsrutin efter mina behov och önskemål för dagen. Det är trevligt att kunna köpa hem både prisvärda och lite lyxigare sheet masks och ha möjlighet att välja utifrån hur min hud känner sig just då.

Topplista sheet masks

Så här är min topplista över de bästa sheet masks, indelade i olika prisnivåer, och under varje mask hittar ni mitt personliga betyg. Jag hoppas att ni, precis som jag, kommer att uppskatta dessa fantastiska sheet masks och uppleva den underbara förvandling de kan ge till din hud. Så varför inte unna dig själv en liten spa-stund hemma och testa några av dem? Din hud kommer att tacka dig! Det finns fantastiska alternativ i olika prisklasser, och jag har tagit mig tid att testa de flesta av dem flera gånger för att kunna ge rättvisa och noggrant övervägda betyg.

I sheet mask my life away, det borde du med göra!

Premium sheet mask

Elizabeth Arden Superstart Probiotic Boost Skin Renewal Biocellulose
L YX LYX LYX Det är den lyxigaste Sheet masken jag testat!
Betyg: 10/10
Pris: 450 kr

Time-Filler mask
LYX. Den var verkligen bra, den gav fukt i flera dagar och ändå ett bra pris.
Pris: 109 kr
Betyg: 10/10

 

The MAZK by Infuzion System

Denna mask är fantastisk, den går verkligen in i huden. Sheet masken är inte som dom andra maskerna på marknaden. Det är bio-cellulosamembran mask. Just Infusion system är även en salongsbehandling med filler utan nålar som är väldigt bra. Innehåller, blåbärsextrakt som stärker,drar samman & lugnar huden. Äppelstamcellsextrakt som har liknande egenskaper som mänskliga stamceller, vilket innebär att de reproducerar och stimulerar skapandet av nya hudceller.

Pris: 165 kr, går köpa i ett eller 5 pack.

Betyg: 10/10

Recension-Clarins-Super-Restorative-Instant-Lift-Serum-mask
Clarins Super Restorative Instant Lift Serum mask, jag har bloggat om den här 

Pris: ca 190 kr masken
Betyg: 9/10

Reserol sheetmask

Denna mask innehåller hyaluronsyra, vårdande växtextrakt och antioxidanter. Jag måste säga att den går in väldigt bra i huden och tillhör därför en av mina favorit. Tyvärr så luktar den ros och gillar inte den doften så mycket. Materialet känns mer som ett extra lager av hud, det är inte papper utan en annan typ av formula som känns väldigt lik Infuzion The mask, som även är med på denna lista.

Pris: fyrpack ca 695, det blir 173,5 per styck.

Betyg:8/10

Mellanpris sheet mask

Rosenserien Organic cotton Sheet mask

Koncentrerad hyaluronsyra för optimal återfuktning och fikonkaktus som förbättrar hudens fasthet, elasticitet samt. Serumet i masken innehåller även prebiotika. Lite svår att veckla ut men rikligt med fukt som håller i sig ett par dagar! Läs mer ingående recension om Rosenserien sheetmask

Pris: ca 99 kr
Betyg: 8/10.

Budget Sheet mask

ORGAID ekologiska sheet mask 

Innehåller vitamin C, en kraftfull antioxidant som förstärker kollagenet i huden. Denna var otroligt mycket serum i och jag har nog aldrig fått så mycket så det räckte till hela bröstet + händer! Innehåller Pro-vitamin 5 som ger ett plump så att man ser yngre ut.Pro-vitamin B5, har en återfuktande och lugnande effekt på huden. Tyget är: Ecoderma fabric technology.

Betyg: 9/10, denna kommer jag köpa fler gånger otroligt prisvärd!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fletna sheetmask

Som lyx fast med budget pris, gillar verkligen att man kan ha råd att köpa mängder av sheet mask. Man kan med gott samvete köra 2 masker i veckan.

Pris 33 kr, otroligt prisvärd och jätte bra!

Betyg: 8/10

Garnier sheets mask
Den här en återkommande favorit för mig, jag tycker den verkligen återfuktar bra. Allt som är billigt är inte dåligt och denna kommer jag nog alltid köpa. Brukar ofta fynda den i mataffären faktiskt.
Pris: ca 39 kr
Betyg: 7/10

Köp alla sheet mask här (Klick)

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *