Min topplista på Sheet masks

Innehåller adlinks för Lyko

Jag älskar sheet mask och har därför gjort en topplista över dom bästa sheet masken enligt mig. Jag  önskade att jag hade en sheet mask för varje dag i veckan. Idag använder jag mig av 1-2 Sheet mask i veckan. För vara en sheet mask ska vara bra så tycker jag att man ska känna av fukten i minst 1-3 dagar efter att man lagt en mask. Jag har valt att lista i prisnivåer och så får ni se betyg under varje enskild mask, de flesta masker har jag testat flera gånger för ge rättvist betyg. Dyrt behöver inte alltid var bäst, det är därför trevligt köpa hem bra sheet mask i olika prisklasser och variera sig!

I sheet mask my life away, det borde du med göra!

Premium sheet mask

Elizabeth Arden Superstart Probiotic Boost Skin Renewal Biocellulose
L YX LYX LYX Det är den lyxigaste Sheet masken jag testat!
Betyg: 10/10
Pris: 450 kr  Köp här  (KLICK)

Time-Filler mask
LYX. Den var verkligen bra, den gav fukt i flera dagar och ändå ett bra pris.
Pris: 109 kr
Betyg: 10/10

Köp här (KLICK)

 

The MAZK by Infuzion System

Denna mask är fantastisk, den går verkligen in i huden. Sheet masken är inte som dom andra maskerna på marknaden. Det är bio-cellulosamembran mask. Just Infusion system är även en salongsbehandling med filler utan nålar som är väldigt bra. Innehåller, blåbärsextrakt som stärker,drar samman & lugnar huden. Äppelstamcellsextrakt som har liknande egenskaper som mänskliga stamceller, vilket innebär att de reproducerar och stimulerar skapandet av nya hudceller.

Pris: 165 kr, går köpa i ett eller 5 pack.

Betyg: 10/10

Köpes här (KLICK)

Recension-Clarins-Super-Restorative-Instant-Lift-Serum-mask
Clarins Super Restorative Instant Lift Serum mask, jag har bloggat om den här 

Pris: ca 190 kr masken
Betyg: 9/10

Reserol sheetmask

Denna mask innehåller hyaluronsyra, vårdande växtextrakt och antioxidanter. Jag måste säga att den går in väldigt bra i huden och tillhör därför en av mina favorit. Tyvärr så luktar den ros och gillar inte den doften så mycket. Materialet känns mer som ett extra lager av hud, det är inte papper utan en annan typ av formula som känns väldigt lik Infuzion The mask, som även är med på denna lista.

Pris: fyrpack ca 695, det blir 173,5 per styck.

Betyg:8/10

Köps här: Apoteket hjärtat, Apoteket

Mellanpris sheet mask

Rosenserien Organic cotton Sheet mask

Koncentrerad hyaluronsyra för optimal återfuktning och fikonkaktus som förbättrar hudens fasthet, elasticitet samt. Serumet i masken innehåller även prebiotika. Lite svår att veckla ut men rikligt med fukt som håller i sig ett par dagar! Läs mer ingående recension om Rosenserien sheetmask

Pris: ca 99 kr
Betyg: 8/10.  Säljs på: Apotea

 

Budget Sheet mask

ORGAID ekologiska sheet mask 

Innehåller vitamin C, en kraftfull antioxidant som förstärker kollagenet i huden. Denna var otroligt mycket serum i och jag har nog aldrig fått så mycket så det räckte till hela bröstet + händer! Innehåller Pro-vitamin 5 som ger ett plump så att man ser yngre ut.Pro-vitamin B5, har en återfuktande och lugnande effekt på huden. Tyget är: Ecoderma fabric technology.

Betyg: 9/10, denna kommer jag köpa fler gånger otroligt prisvärd!

Köpes här(KLICK)

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fletna sheetmask

Som lyx fast med budget pris, gillar verkligen att man kan ha råd att köpa mängder av sheet mask. Man kan med gott samvete köra 2 masker i veckan.

Pris 33 kr, otroligt prisvärd och jätte bra! Köp här

Betyg: 8/10

Den här en återkommande favorit för mig, jag tycker den verkligen återfuktar bra. Allt som är billigt är inte dåligt och denna kommer jag nog alltid köpa. Brukar ofta fynda den i mataffären faktiskt.
Pris: 39 kr
Betyg: 7/10
Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.