Recension: Oribe maximista thickening spray

oribe-maximisista-thickening-spray

Oribe maximista thickening spray är helt fantastiskt, detta är en produkt jag bestämt mig ha tills jag tröttnar på doften. Jag kom nyligen kontakt med en liknande denna i ett budget märke som jag tyvärr valde bort då innehållet var lite skadlig för håret jämfört med denna från Oribe.

Marknadens bästa thickening spray?

Denna passar för dig som vill få ett tjockt och fylligt hår, du kanske har ett tunt hår och vill få struktur och fint fylligt trots att du har ett tunt hår. I LOVE IT!  Om du vill göra en riktig mega föning är  Oribe maximista thickening spray  steget som tar dig dit. Den ger dig möjligheten att skapa volym vid rötterna och styrsel i topparna samtidigt. Du använder den blött hår! 

  • Värmeskyddande volymspray
  • Närande & vårdande
  • Ger långvarig volym & stadga
  • Fri från parabener & natriumklorid
  • Kan användas i färgat och keratinbehandlat hår
  • UV-skydd

Recension:

Den otroligt volym och doftar gott, håret håller sig fräsch i flera dagar. Detta är min favoritprodukt i styling. Kommer köpa på mig mer från Oribe. God doft av Oribe signature complex (extrakt från vattenmelon, litchi och edelweiss), skyddar från oxidativ stress, förtida åldrande, nedbrytning av naturligt. Oribe är lyxigt, för dig som söker lyx och kvalité, jag kommer köpa upp mig ännu mer på detta varumärke! Strukturen är 0 % kladdig, det känns lite som om man haft fönat med mousse/torrschampo fast du har istället fönar med en thickening spray!

Pris: 379 kr för 200 ml  köp den här

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.