Recension:Lernberger Stafsing Dryclean Volumizing & Refreshing

Recension-Lernberger-Stafsing-Dryclean-Volumizing-and-Refreshing

Jag har provat till torrschampo och denna gång Lernberger Stafsing Dryclean Volumizing & Refreshing. Jag sett varumärket en hel del i sociala medier men det är förens nu jag fått chansen att testa det då jag fick den i en Goodiebag på Daisy beauty galan!

Förpackningarna är riktigt snygga måste jag säga och dom känns moderna och känns mer premium mot andra torrschampo på marknaden. Jag har tyvärr aldrig varit ett fan av för skrikiga färger och sanningen ska fram, så är viktigt att innehåller faktiskt är mer skonsamt för mitt hår.

Recension:Lernberger Stafsing Dryclean Volumizing & Refreshing torrschampo

Doften: Doften är ganska så parfymerar måste jag säga, men det doftar fräscht. Jag är ganska känslig mot stark doft, men när den lagt sig är det inget man tänker på.

Textur: Den skapar en lätt strävare känsla i håret och perfekt om man vill få bort den super glansiga känslan efter man tvättat håret. Är man som mig som lägger torrschampo i nytvättat hår, visst du behöver infe får du fräschare hår då det är precis nytvättat, med du vill få ett mer lättarbetat hår med mer volym på dag ett. Jag älskade texturen på denna, torr, men ändå lite sträv och absolut ingen kladdig känsla! 


Jag har testat andra torrschampo som ska ge volym men dom har haft för mkt textur att det stället känns kladdigt. Lernberger Stafsing Dryclean Volumizing & Refreshing levererar en perfekt balans!

Pris: 209 kr för 300 ml. Prisvärd! 

Betyg: Jag kommer definitivt köpa igen, jag tycker om att ha olika torrschampo i min samling. Denna är lite mer “styling” vilket jag uppskattar och ger bra volym.  Finns i mindre förpackningar också. Den ligger på min topp lista på torrschampo.  

Kategori: Premium 

Övrigt. Jag hade gärna sett en exakt likadan med mindre doft, tex doft av nytvättat “clean” och gärna att dom utökar sortimentet med “hårparfym”. Kommer testa fler produkter.

Köp Lernberger Stafsing Dryclean Volumizing & Refreshing här

SE FULL SORTIMENT

 

Lämna ett svar