Recension Authentic Beauty Concept – Glow Spray Serum

Nyligen kom jag i kontakt med Authentic Beauty Concept – Glow Spray Serum via en pressrelease och skrev en egen bloggpost Authentic Beauty Concept – Glow Spray Serum  lanseringen här och något med flaskan fångade direkt min uppmärksamhet. Namnet lät lovande och när jag gick in på hemsidan för att läsa mer om varumärket, imponerades jag av konceptet. Sällan ser man stylingprodukter i glasflaskor, vilket ger en känsla av exklusivitet. Jag blev glad att jag kort därefter fick ett bud med produkten.

Kort om varumärket: Authentic Beauty Concept visar sitt engagemang för hållbarhet genom att använda laboratorieodlade ingredienser, vilket minskar behovet av naturresurser. ”autentisk skönhet är naturlig och enkel. Den behöver inte sofistikerade fotofilter, den växer med karaktär.”

Förpackning och första intryck

Flaskan är elegant och lyxig, något som definitivt gör att den sticker ut på hyllan. Glasflaskor ger alltid en premiumkänsla, och detta serum är inget undantag. Första gången jag såg den, visste jag att detta var en produkt som jag var tvungen att prova.

Produktens funktioner

Glow Spray Serum är mer än bara en stylingprodukt. Den är färgbevarande, vilket betyder att den hjälper till att bevara färgens livslängd i färgat hår. Formulan är fylld med fördelaktiga ingredienser som Deep Sea Water Ferment och Ruby Algae. Dessa hjälper till att skydda och förstärka hårstråna, samtidigt som de ger näring och vitaliserar håret.  Dessutom erbjuder den värmeskydd upp till 230°C, vilket är perfekt för dem som använder värmeverktyg ofta. UV-skydd är en annan stor fördel, eftersom det skyddar håret från de skadliga effekterna av solen. Och bäst av allt, den är fri från silikoner, vilket gör den skonsam för håret.

Doftbeskrivning

Så, hur doftar Authentic Beauty Concept – Glow Spray Serum? Vid första sprayen kände jag direkt att detta var något speciellt. Doften är svår att sätta fingret på men den utstrålar lyx. Produkten innehåller dadel och kanel, men det är mer än så – det doftar som en dyr salong. Hemsidan säger: premiumkänsla av mjölkigt trä, vaniljinslag och lyxig tonka. Den doftar fantastiskt, du måste prova!

Användarupplevelse

Efter att ha använt produkten under två veckor kan jag säga att den verkligen tämjer frizz utan att göra håret fett. Den fungerar även utmärkt som en hårparfym, vilket är en trevlig bonus. Jag har placerat mitt serum i hallen och drar några sprayer i håret innan jag lämnar hemmet. En vän som provade serumet blev så förtjust i doften att hon direkt tog fram mobilen och fotade flaskan.

Pris och värde

Priset ligger på 420 kr för 200 ml. För en produkt som erbjuder så många fördelar och kommer i en lyxig glasflaska, skulle jag säga att det är prisvärt. Jämfört med andra liknande produkter på marknaden, får man verkligen mycket för pengarna.

Betyg 10/10 kommer köpa hem den när denna är slut

Köp här: Deras hemsida Authentic Beauty Concept – Glow Spray Serum 200 ml

https://www.lyxstore.se/product-page/authentic-beauty-concept-glow-spray-serum-200-ml

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *