Få effektivt bort påsar under ögonen med massage device

Nyligen fick jag lära mig att mina påsar under ögonen som syns ibland och ibland inte beror på vätska och det går att minska på påsarna med einnovative beauty device från Foreo. Jag är ju verkligen inte ensam att uppleva påsar under ögonen och det finns olika sätt att minska eller bli helt av med påsar under ögonen och vissa är mer effektiva än andra. En populär metod är lymfdränage massage, som kan utföras både av professionella terapeuter och hemma. Men på morgonen har vi ofta mindre tid och vi vill gärna att det ska gå fort och vara effektivt och en minut är något vi typ alltid har över känner jag.

Vad är påsar under ögonen?

Påsar under ögonen är svullnader eller svullna områden som bildas under ögonen. De kan vara följden av ansamling av vätska eller fettvävnad under huden. Påsar under ögonen kan vara tillfälliga eller permanenta och kan förekomma hos både män och kvinnor i olika åldrar.

Orsaker till påsar under ögonen

Det finns flera faktorer som kan bidra till bildandet av påsar under ögonen. Några vanliga orsaker inkluderar:

  1. Åldrande: Med åldern minskar hudens elasticitet och musklerna i området under ögonen försvagas. Detta kan leda till att fett och vätska ansamlas och bildar påsar.
  2. Genetik: Vissa människor kan ärva benägenhet att utveckla påsar under ögonen från sina föräldrar.
  3. Sömnbrist: Otillräcklig sömn eller dålig sömnkvalitet kan orsaka att vätska samlas under ögonen, vilket leder till påsar.
  4. Överdriven solning: Överdriven exponering för solens skadliga UV-strålar kan skada hudens struktur och orsaka att påsar bildas.
  5. Allergier och sinusproblem: Allergier, rinit eller sinusproblem kan leda till ödem eller svullnad runt ögonområdet.

Lymfdränage massage är en populär behandlingsmetod för att minska påsar under ögonen.

Morgon puffihet under ögonen

Morning puffiness, eller morgonlig svullnad, är en vanlig företeelse där vätska byggs upp under natten och resulterar i påsar under ögonen. När vi ligger ner under natten tenderar lymfan och blodet i blodkärlen att stanna upp, vilket leder till svullnad i det nedre ögonlocket. För de flesta försvinner denna svullnad inom en kort stund efter att vi har vaknat, men för personer med dålig blodcirkulation kan den vara kvar längre.

Orsakerna till morgonlig svullnad kan variera. En av de vanligaste faktorerna är vattenretention, där kroppen behåller mer vätska än vanligt under natten. Det kan bero på kostvanor, högt saltintag eller hormonella förändringar. Sömnapné och snarkning kan också vara bidragande faktorer till morgonlig svullnad, eftersom de kan påverka andningen och blodcirkulationen under natten.

Väskeansamling puffighet under ögonen

Vattenpuffighet, även känd som bibehållen svullnad, uppstår när det bildas en ansamling av vätska, oftast vatten, under ögonen. Svullnaden beror vanligtvis på dålig cirkulation i de minsta blodkärlen i det nedre ögonlocket. När vi ligger ner på natten tenderar lymfan och blod i blodkärlen att stanna upp.

Det finns flera fördelar med denna typ av massage, inklusive:

  1. Minskar svullnad: Lymfdränage massage
  2. Genom att utföra lymfdränage massage under ögonen kan du hjälpa till att minska svullnad och dränera överflödig vätska som kan orsaka påsar. Massage rör sig i riktning mot lymfkörtlarna för att främja cirkulationen och stimulera lymfsystemet, vilket kan bidra till att minska svullnad och förbättra utseendet på påsar under ögonen.
  3. Förbättrar hudens ton och elasticitet: Lymfdränage massage kan hjälpa till att förbättra hudens ton och elasticitet genom att öka blodflödet och syretillförseln till området.
  4. Detta kan ge en jämnare och fastare hudstruktur och minska synligheten av påsar under ögonen.Främjar avlägsnande av toxiner: Genom att stimulera lymfsystemet kan lymfdränage massage hjälpa till att avlägsna toxiner och avfall från hudens vävnader. Detta kan bidra till att förbättra hudens hälsa och minska inflammation, vilket kan vara en bidragande faktor till bildandet av påsar under ögonen.

Hemma-behandling för påsar under ögonen

Foreo Iris är en innovativ skönhetsenhet som är speciellt utformad för att bekämpa svullnad och påsar under ögonen. Det är en liten och smidig enhet som använder tekniken T-Sonic™ pulsationer för att ge en djupgående och skonsam massage runt ögonområdet. De pulserande rörelser hjälper Foreo Iris till att förbättra blodcirkulationen, öka lymfflödet och reducera svullnad. Genom att regelbundet använda denna enhet kan du uppleva en synlig minskning av påsar under ögonen och en förbättring av hudens fasthet och elasticitet.Ögonen är omgivna av akupunkturpunkter. 

IRISTM 2 använder avslappnande akupressur med fingertryck för att minska mörka ringar med 70 % och öka ögonkonturens utstrålning med 50 %. Det har gjorts studier på detta.

Enheten är enkel att använda och passar perfekt in i din dagliga skönhetsrutin. Du applicerar helt enkelt en ögonkräm eller serum runt ögonområdet och sedan använder du Foreo Iris genom att försiktigt föra enheten över huden runt ögonen. De pulserande rörelserna hjälper till att förbättra absorptionen av produkterna samtidigt som de ger en avkopplande och uppfriskande massage.

Recension Foreo Iris

Foreo Iris är ergonomiskt utformad för att passa perfekt i handen och enheten är helt vattentät, vilket gör det enkelt att rengöra och använda även i duschen. Dessutom drivs den av uppladdningsbart batteri, vilket gör den bekväm och resvänlig. Den är väldigt enkel att använda och det slog mig, varför har jag inte sett kopplingen mellan puffiga påsar under ögonen och massage tidigare? jag börjar att lägga på Foreos serum och därefter kör jag med maskinen och jag kör även andra delar av ansiktet med för att det är skönt. Det blir mindre påsar och jag ska visa dig bilder på sikt men huvudproblem är överflöd av vätska. Så samlar vätska under ögonen kan detta vara något för dig. Nu har jag börjat se över mer typ av massage i ansiktet och kroppen mer, så intressant det här.

Sammanfattningsvis, den är verkligen en bra investering och det är enkelt att utföra det i min skönhetsrutin då det går fort, är skönt och serum och kräm måste ändå på!

Köp din Fore Iris (klick)

Som varumärke finner du Foreo hos bland annat:

Foreo Eleven 

Foreo Lyko

Foreo Nordic feel 

Rekommenderade inlägg:

Carbox therapy under ögonen för att ta bort påsar under ögonen.

Strama upp huden och minska påsar under ögonen med NUFace eye

 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

1 kommentar

  1. Tack för inlägget! Kommer nog att slå till på Iris tack vare det! 🙏

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.