Led ljus mask för hemmabruk

Innehåller annonslänkar och reklam för Curentbody.se

LED ljusterapi har är mycket effektiv för aktivt arbeta mot hudens pågående åldrande och när vi åldras kan huden förlora mellan 20 och 80 procent av sin tjocklek. LED-ljus avger ett  filtrerat ljus i olika våglängder och tidigare har denna typ av ansiktsbehandling varit endast tillgänglig på salong, nu kan du köpa hem en led ljus mask för hemmabruk och använda den när det passar dig. Bara på ett veckor kommer du ha tjänat tillbaka priset på masken mot vad det hade kostat att gå på salong. 

Hur använder du en LED-ljusmask?

Att använda en LED-ljusmask är enkelt. Du placerar helt enkelt masken över ditt rengjorda ansikte och sätter igång behandlingen. Läs noggrant igenom bruksanvisningen för din specifika mask för att veta vilken våglängd du bör använda och hur länge varje session bör vara.

LED-ljus mask

Att använda sig av en Led-ljus mask är det senaste inom kategorin High tech beauty och det är en effektiv ljusbehandling som förstärker effekten av peels och serum.

Hur fungerar Led-Ljusterapi?

 • Stimulerar  produktionen av ATP i mitokondrien
 • Vänder celldödsprocessen och säkerställer cellreparationen
 • Cellulär föryngring
 • Läkning av inflammation och ökad lymfatisk aktivitet
 • Ökad aktivitet i immunsystemet
 • LED ljusbehandling ökar blodtillförseln
 • Systematisk effekt och minskar retning av nervvävnad
 • LED ljusbehandling reglerar produktionen av kollagen.

CurrentBody Skin LED Ljusterapi Mask

Inga fler dyra salong besök, CurrentBody LED-Ljusterapi mask är en ansiktsmask för hemmabruk, masken säkerställer tack vare sin flexibilitet utformning att maximala mängden ljus träffar hudens nedre lager, vilket ger både omedelbara och långsiktiga resultat. 

Anordningen kombinerar rött (633 nm) och nära infrarött ljus (830 nm). Dessa två våglängder, som är perfekt anpassade för att föryngra huden, arbetar under hudytan för att stimulera den naturliga föryngringen processen och skapa en synligt bättre hy som ser märkbart friskare ut.

 • Kliniskt bevisat att minska rynkor med 35% på bara 4 veckor.
 • 95% av användarna säger att deras hudton, textur, fasthet och stramhet har förbättrats.
 • Kombinerar anti-age röd och nära infraröd ljusterapi.
 • Tillverkad av patenterad flexibel silikon som garanterar att ljuset tränger in i alla delar av ansiktet.
 • Älskad av Oscarsnominerade Carey Mulligan, Kaley Cuoco, Renée Zellweger, Suki Waterhouse, Adwoa Aboah med flera.
 • Award winning LED-mask: Cosmopolitan Beauty Awards 2020, Woman&Home Beauty Awards 2020, Pure Beauty Awards 2020, Wardrobe Icons 2021.

Vem behandlingen passar för?

Behandlingar med LED-ljus passar alla hudtyper och åldrar, den fungerar lika bra för de första ålderstecknen som vid mogen hud och akne en behandling tar 10 minuter att utföra.

Hur man använder masken

Steg 1: Tvätta ansiktet & torka.

Steg 2: För förbättrade resultat, sätt på en hydrogel mask från Currentbody innan led masken 

Steg 3: Sätt på led masken och slappna av i 10 minuter 

Steg 4: Använd masken 3-5 dagar per vecka. 

Varför jag valde CurrentBody´s LED- Mask 

 1. Maskinen har längre behandlingstid jämfört mot vissa andra, vilket jag tycker är bra för jag gör hellre en längre stund än varje dag. I i början är det bra att köra led-ljus mask som en kur för kicka igång behandingen.
 2. Spännande produkter kring masken som sheet mask man kan ha under masken.
 3. Kändisarnas favorit led mask
 4. Flexibel 
 5. Mer prisvärd

Pris: 3290 kr

En led-ljus behandling på salong kostar runt ca:500 kr för 30 minuter och med din egna mask hemma har du betalt av den med ganska så fort.

Mina tankar:

En led-ljus mask var något jag verkligen ville äga och kände direkt att det var ett bra tillskott i min skönhetsrutin.

Självklart! Här är en utveckling av LED-ljusmasker för hemmabruk:

LED-ljusmasker för hemmabruk är en revolutionerande teknik inom skönhetsvård som har fått alltmer uppmärksamhet och popularitet de senaste åren. Dessa avancerade masker kombinerar LED-ljusets kraft med bekvämligheten av att använda dem hemma. De har visat sig vara effektiva för att förbättra hudens hälsa och utseende på många olika sätt.

Hur Fungerar LED-ljusmasker?

LED-ljusmasker använder olika våglängder av ljus, inklusive rött, blått och grönt ljus, för att behandla olika hudproblem. Varje våglängd har sina egna fördelar:

 • Rött ljus: Detta ljus främjar hudens naturliga kollagenproduktion, vilket kan minska rynkor och fina linjer och förbättra hudens elasticitet. Det är också effektivt för att minska rodnad och irritation.

 • Blått ljus: Blått ljus är känt för sina antibakteriella egenskaper och används ofta för att behandla akne. Det kan hjälpa till att minska inflammation och döda akneorsakerande bakterier.

 • Grönt ljus: Grönt ljus är bra för att förbättra hudens pigmentering, minska rodnad och jämna ut hudtonen. Det kan också ha lugnande egenskaper för känslig hud.

Fördelar med LED-ljusmasker för Hemmabruk

Det finns flera fördelar med att använda LED-ljusmasker hemma:

1. Bekvämlighet

Att äga en LED-ljusmask ger dig friheten att behandla din hud när det passar dig bäst, utan att behöva boka tid på en skönhetssalong eller klinik.

2. Kostnadseffektivitet

Även om initialkostnaden för en LED-ljusmask kan vara högre är det oftast en kostnadseffektiv investering på lång sikt, särskilt om du brukar göra regelbundna behandlingar på en salong.

3. Mångsidighet

Med olika färger och våglängder att välja mellan kan du anpassa din behandling efter dina specifika hudbehov. Du kan också använda LED-ljusmasker på olika delar av kroppen, inte bara i ansiktet.

4. Säkerhet

LED-ljusmasker är säkra att använda och har minimala biverkningar jämfört med vissa andra hudbehandlingar.

Köp LED mask med 15 % rabattkod

BEAUTYBYJEN

Använd nedan kod för aktivera 

CurrentBody Skin LED Ljusterapi Mask 

 

Rekommenderade artiklar

7 kommentarer

 1. Hej, jag är nyfiken på om du köpt och använt Led-ljus masken och vad du tycker om den?

  Jag behöver främst något mot acne. Nu hittar jag inte så mycket info på svenska om masken, men så hamnade jag på din sida.

  Hoppas du har tid att svara. Många tack på förhand!

  1. Hej, var roligt att du fann min blogg. Jag har testat den på ett event med några från Usa som jobbar för Dr dennis gross tyckte den var skön på,samt dom visade studier som gjorts på maskinen.

   Jag älskar detta varumärket då allt jag testat är super bra kvalitet. När det gäller acne så är det röda ljuset det som hjälper till att läka huden och dom har öven en mindre maskin för Spots. Den har jag hemma och den funkar verkligen och halverar läktiden på mina finnar.

   Ska du ha en mask med led-ljus så hade jag investerat i denna (det står på min to-do-list). Jag vet att många säljer liknande masker som är importerade från kina och det hade jag undvikt om jag var dig. Jag sökte efter en recension åt dig från USA https://www.glamour.com/story/diy-dollar435-acne-mask

   Sen är det så att led-ljus är allmänt känt för att läka huden på salonger. Jag ska köpa hem masken och berätta framöver. Dock har jag inge rynkor/hudproblem så jag är inte den som kan ge så bra ”före och efter bilder” men som mycket i min blogg tycker jag om att arbeta förebyggande. Om du köper den berätta gärna och om du vill fota före/efter så kan vi dela här om du vill 🙂

   Hls Jennie

 2. Har också provat denna modell på en mässa en gång förr och den kändes superbra. Dock köpte jag en billigare version, Efter 1,5 år av hämmarbehandlingar med ljusterapi så är jag mer än nöjd, då den verkligen ger resultat över tid. Speciellt om man kombinerar användningen av den med andra hudvårdsprodukter.

 3. Hej! Jag kommer precis hem från Azorerna och där fick jag ansiktsbehandlingar på hotellets spa. Detta var mitt första möte med denba behandling. Kändes brs och beslutade att köpa en för hemmabruk. Gick efter din rekommendation och har beställt. Är spänd på att testa själv. Tack för rabatten! Den drog av 600 kronor på fakturan 😀Ha det så gott 💕Sophie

  1. Hej, jag har med varit på Azorerna och passade med på att utnyttja hotellets spa 🙂 Det blev ju en bra rabatt, hoppas du ska uppskatta den lika mycket som mig. Jag tycker verkligen min hy blivit så len, det påminner mig om att jag måste blogga mer om detta och visa bilder före och efter snart 🙂

 4. Hej!
  Jag är nyfiken på denna. Undrar bara om det är bäst att använda den på morgonen eller kvällen?
  /Bea

  1. Hej, glömde svara det spelar ingen roll, ta den tid som du känner att du hinner använda den 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *