Skönhetsmaskiner för hemmabruk

Led ljus mask för hemmabruk

Innehåller annonslänkar och reklam för Lyko

LED ljusterapi har är mycket effektiv för aktivt arbeta mot hudens pågående åldrande. LED-ljus avger ett  filtrerat ljus i olika våglängder. Tidigare har denna typ av ansiktsbehandling varit tillgänglig på salong, dock erbjöd hade Dr. Gross för kråksparkarna för hemmabruk. Nu 2019 har dom tagit steget längre på efterfrågan av kunderna och skapat en Led-ljus mask för hela ansiktet. DRx SpectraLite™ FaceWare Pro. (KLICK)

 

LED-ljus mask

Att använda sig av en Led-ljus mask är det senaste inom kategorin high tech beauty och det är en effektiv ljusbehandling som förstärker effekten av peels och serum.

Kort om Led-Ljus terapi 

 • Stimulerar  produktionen av ATP i mitokondrien
 • Vänder celldödsprocessen och säkerställer cellreparationen
 • Cellulär föryngring
 • Läkning av inflammation och ökad lymfatisk aktivitet
 • Ökad aktivitet i immunsystemet
 • LED ljusbehandling ökar blodtillförseln
 • Systematisk effekt och minskar retning av nervvävnad
 • LED ljusbehandling reglerar produktionen av kollagen.

DRx SpectraLite™ FaceWare Pro 

Är en bärbar ansiktsmask för hemmabruk med 162 LED-lampor som verkar kraftfullt anti-age på tre olika våglängder av rött ljus, infrarött ljus och blått ljus som motverkar akne. Den används 3 minuter per dag och är FDA-godkänd samt CE-certifierad.

DRx SpectraLite™ FaceWare Pro’s fördelar

 • Bärbar ansiktsmask som är lätt att använda
 • Tre behandlingsalternativ
 • Rött ljus
 • Blått ljus
 • Rött + blått ljus
 • Automatisk avstängning efter 3 minuter
 • USB-aktiverad enhet med laddningsindikator
 • Flexibel silikondesign och justerbar huvudrem – bekväm och universal passform

Lights on. Years off.

Bakgrund till maskinen:  Dr. Gross använde sig dagligen av ljusterapin på sina patienter som fick effektiva resultat. På kliniken kunde han behandla alla tecken på åldrande såsom: förbättra hudens lyster och förebygga akne. Men han vill även kunna erbjuda sina patienter att kunna behandla sin hud professionellt fast hemma.

Vem behandlingen passar för?

Behandlingar med LED-ljus passar alla hudtyper och åldrar, den fungerar lika bra för de första ålderstecknen som vid mogen hud och akne. På bara 3 minuter per dag ger DRx Spectralite™ FaceWare Pro dig en högeffektiv behandling. 

Vilka resultat kan man förvänta sig?

 • 97% såg en synbar förbättring av fina linjer, rynkor, hudton och akne efter 10 veckor.
 • Efter 2 veckors användande upplevde många en förbättring av lindrig akne och fina linjer
 • Optimalt resultat uppnås efter 10 veckor

Pris: 4995 kr

På salong kostar en behandling runt ca:500 kr för 30 minuter med led-ljus och det man förstår ju hur fort man kan spara in kostnaden för denna led-mask om man köper hem den. 

Mina tankar:

När jag var på Ellance lansering av masken i Sverige förra veckan och representant från Usa var där, så fick vi klämma och känna på masken. Masken känns gedigen byggd och den var skön på. Jag hade tidigare funderat på köpa deras ögonmask med led-ljus men sansat mig för jag hade gått i tankarna att dom nog lanserar en mask. Mycket riktigt.  Lite kul att höra att människor så gärna velat ha mask så dom köpt flera små och haft dom bredvid varandra…. Jag ser bara positivt i att köpa denna mask och jag längtar tills jag har min egen. 

Direktlänk (KLICK)

Please follow and like us:

3 reaktioner på ”Led ljus mask för hemmabruk

 1. Hej, jag är nyfiken på om du köpt och använt Led-ljus masken och vad du tycker om den?

  Jag behöver främst något mot acne. Nu hittar jag inte så mycket info på svenska om masken, men så hamnade jag på din sida.

  Hoppas du har tid att svara. Många tack på förhand!

  1. Hej, var roligt att du fann min blogg. Jag har testat den på ett event med några från Usa som jobbar för Dr dennis gross tyckte den var skön på,samt dom visade studier som gjorts på maskinen.

   Jag älskar detta varumärket då allt jag testat är super bra kvalitet. När det gäller acne så är det röda ljuset det som hjälper till att läka huden och dom har öven en mindre maskin för Spots. Den har jag hemma och den funkar verkligen och halverar läktiden på mina finnar.

   Ska du ha en mask med led-ljus så hade jag investerat i denna (det står på min to-do-list). Jag vet att många säljer liknande masker som är importerade från kina och det hade jag undvikt om jag var dig. Jag sökte efter en recension åt dig från USA https://www.glamour.com/story/diy-dollar435-acne-mask

   Sen är det så att led-ljus är allmänt känt för att läka huden på salonger. Jag ska köpa hem masken och berätta framöver. Dock har jag inge rynkor/hudproblem så jag är inte den som kan ge så bra ”före och efter bilder” men som mycket i min blogg tycker jag om att arbeta förebyggande. Om du köper den berätta gärna och om du vill fota före/efter så kan vi dela här om du vill 🙂

   Hls Jennie

 2. Har också provat denna modell på en mässa en gång förr och den kändes superbra. Dock köpte jag en billigare version, Efter 1,5 år av hämmarbehandlingar med ljusterapi så är jag mer än nöjd, då den verkligen ger resultat över tid. Speciellt om man kombinerar användningen av den med andra hudvårdsprodukter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *