En LED-ljusterapimaskin för hela kroppen

led-ljusterapimaskin för hela kroppen

En LED-ljusterapimaskin för hela kroppen är en enhet som använder LED-ljus för att behandla huden på hela kroppen. Den fungerar genom att sända ut olika våglängder av ljus som tränger igenom huden och stimulerar cellerna i kroppen. Detta kan öka produktionen av kollagen och förbättra hudens elasticitet, minska inflammation och lindra smärta och stelhet i muskler och leder.

Dessa maskiner kan användas hemma eller i professionella behandlingar, och det finns olika modeller med olika antal och typer av LED-lampor. 

Led ljusmaskin
Led ljusmaskin

LED-ljusterapimaskin TrendRehab recension

Denna maskin känns väldigt gedigen måste jag säga och snygg, jag älskar den och det känns som jag har en hemmasalong här hemma. Det jag tycker är bra med den är att det inte är en mask och därmed är det mer luftig känsla då inget sluter om huden. Man kan enkelt ställa maskinen över det område man vill behandla.

Det jag upplever är fördelen med denna jämfört mot en led-ljus mask är att denna inte har kontakt med  huden och det känns mer luftigt så den jag har är bra att ha med på resor och jag kan köra båda samtidigt om det är så. Dom skiljer ju sig åt och därför kände jag att jag även behövde denna LED-ljus maskin faktiskt. Saken är det att den inte kommer att bli liggande, många köper hem maskiner som dom aldrig använder men det beror på att dom inte skapat sig en rutin hur man ska inkludera sina olika skönhetsmaskiner i sin vardag. Men det är ju så att börjar man i tid att ta hand om sig med solskydd och diverse maskiner så kommer det att lönas sig i längden och just nu är det trendigaste man kan äga hemma är LED-ljus maskiner. Det jag brukar göra är att jag på söndagar har “hemma-spa” och kör min lilla rutin för att bli redo för måndagen och tal om det så är det söndag idag. 

LED-ljusterapimaskin

Den här LED-ljusterapimaskinen från Trendrehab är en enhet som är utformad för att behandla huden på ansikte och kropp. Maskinen använder sig av LED-ljus i olika våglängder för att stimulera cellerna i huden och förbättra hudens hälsa.

 • Maskinen har 126 LED-lampor, vilket ger en kraftfull behandlingseffekt. Lamporna har olika färger som riktar sig mot olika hudproblem.
 • Den röda färgen används för att stimulera produktionen av kollagen, förbättra elasticiteten och minska fina linjer och rynkor. Den blåa färgen används för att bekämpa bakterier och reducera akne och inflammationer.
 • Den gröna färgen används för att reducera rodnad och förbättra hudtonen.
 • Maskinen är enkel att använda och har olika behandlingstider för olika områden på kroppen. Den har också en timerfunktion som gör att användaren kan ställa in behandlingstiden och sedan avbryta behandlingen när tiden är slut. Detta gör att användaren inte behöver oroa sig för att överexponera huden för LED-ljuset.

Led ljus maskin behandlar

 • LED-ljusbehandling förbättrar kroppens naturliga cell-återhämtning, snabbar på läkning
 • Behandlar aktiv akne
 • Anti-age med rynkor, förebyggande syfte samt reducerande
 • Förminskar stora porer.
 • TEMP funktion bidrar att näringsämnen från hudvårdsprodukter kommer djupare ned i huden och absorberas bättre

Resultat led-ljusmaskin, De flesta som använder sig av ljusterapi ser de första resultaten efter 4-5 veckor men många ser resultat så kort som en till tre veckor.

Pris:  4,595.00Kr inkl. moms

 • Sju olika LED ljus behandlingar
 • Unik maskin som gör att du kan behandla hela kroppen
 • Jämnare hudton
 • Fasthet och elasticitet
 • Hudutslag
 • Solglasögon medföljer

Köp led-maskinen här

Jag har en rabattkod, Shoppasmartare som ger 20 % rabatt.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *