Bästa MicroCurrent Face-Lifter – Mikroström ansikte bäst i test

Innehåller annonslänkar

I detta blogginlägg tänkte jag skriva om Bästa MicroCurrent Face-Lifter – Mikroström ansikte bäst i test.

Mikroström ansikte bäst i test

Det har hänt en hel del på marknaden på detta och jag som skönhetsbloggare jag kan mycket om ämnet. Så här kommer du få den absolut bästa i test som inte är vinklad.

Mikroström ansikte maskin/ MicroCurrent Face-Lifter

MicroCurrent Face-Lifter, Mikroström ansikte maskin blivit alltmer populärt. Men vad är det egentligen och hur fungerar det?

MicroCurrent Face-Lifter är en icke-invasiv behandling som använder svaga elektriska strömmar för att stimulera ansiktsmusklerna. Dessa mikroströmmar liknar kroppens egna elektriska signaler och hjälper till att öka produktionen av kollagen och elastin, vilket resulterar i fastare och mer upplyftande hud.

En av de stora fördelarna med MicroCurrent Face-Lifter är dess skonsamhet. Behandlingen är smärtfri och kräver ingen återhämtningstid. Många upplever också omedelbara resultat, vilket gör det till ett perfekt alternativ för dem som vill ha snabba förbättringar.

Hur fungerar miktroström för ansikte/ MicroCurrent Face-Lifter?

Jo en enhet appliceras på huden, och de svaga strömmarna levereras genom elektroder. Dessa strömmar tränar ansiktsmusklerna och ökar blodcirkulationen, vilket ger en omedelbar känsla av uppfriskning och du gör det själv i ditt hem under några minuter. Det viktigt att du utför det regelbundet, det är som träning för din kropp.


Mikroström ansikte bäst i test

1: a
Segment: Premium

1: a skulle ändå säga NuFACE Trinity+ Facial Toning Device, dom kom först på marknaden och när jag jämfört mellan denna och dom andra så tror jag ändå man får maximal funktion när det är utbytbara delar till din maskin, det blir liksom dyrare att köpa olika maskiner för ögon, mun och sedan en för ansikte när du kan ha en maskin och koppla på delar. Nytt är att dom uppgraderar maskinen från den jag har och det har kommit en ny kräm  Silk Crème Activator som är riktigt bra min hud har blivit fantastiskt len.

Köpställen: 

Pris Lyko :NuFACE Trinity+ Facial Toning DeviceStor ca 5000 kr

Pris Lyko: NuFACE Mini+ Smart Petit Facial Toning Kit Midnight Black  3 295 kr

Kommentar: Dessa kopplas inte till en app, vilket skönt att slippa, krämerna är grymma och har en bra pump design. Däremot tycker jag att nya Silk krämen släpper genom känslan av ström med än orginalkrämen så jag ska köpa den igen. Prisvärt att köpa kitt. Personligen tycker jag inte maskinen tar större plats än rakaparat så jag hade köpt premium för du vill ha det bästa på dina resor. Ergonomin är avgörande tycker jag och det blir även en Guascha behandling med Nuface. Jag har kört Nuface på salong, det finns för salongsägare men då starkare maskiner.


 

2:a Premium segment

Fakta: BEAR™ 2 Collection har genomgått optimering med ny innovativ teknologi och design för att erbjuda den mest effektiva behandlingen och möjligheter att behandla nya, mer precisa områden, både på kroppen och i ansiktet. Vad som särskiljer FOREO:s mikroströmsenheter på marknaden är integrationen av deras unika patenterade T-Sonic™-massage och det hyllade Anti-Shock System™.

Pris ca: 5 195 Bear 2 stor

Pris ca 2050 för Bear mini för resor

Kommentar: Just Bear jag tycker inte om handtaget och jag undrar om det blir så ergonomiskt, jag tycker inte om starka färger personligen. BEAR™ 2 Collection denna maskin har en funktion som 1:an inte har men och det är att den vibrerar, men då tänker jag att har du en rengöringsmaskin som pulserar kan du klara det med det. Foreo Bear går inte komplettera med olika delar utan du köper maskiner efter behov.

Gå till Foreo hos Lyko 

Gå till Foreo hos Eleven 

Gå till Foreo hos Nordic feel 


3:a segment premium billigt

GESKA MicroCurrent Face-Lifter | 6 in 1 är verkligen en sensation när det gäller att bekämpa ålderstecken och ge din hud en uppfräschning på bara några minuter. Med banbrytande AI-teknik och expertvideor på GESKE German Beauty Tech App, är denna enhet utformad för att optimera ditt hudvårdsprogram och ge dig fantastiska resultat.

Pris: 699 kr

Kommentar: Jag kan inte förstå hur den kan vara så billig faktiskt. Mer ergonomiskt än Bear 2. Snygg design och kopplas till en app.


 

Vad är din budget för en MicroCurrent maskin för ansikte?

  • Jag hade tänkt så här, vilka maskiner har jag hemma och vad är det jag behöver, det är ett jobbit att hålla koll och ladda för många maskiner och beroende på vad du tänker hållbarhet.
  • Det är dyrare köpa den dyrare maskinen, vilket jag själv gjorde läs min NUface recension. Men jag är otroligt nöjd för jag kunde uppgradera den och den göra många olika saker. Nu har dom uppgraderat sig så det lär komma nya delar som passar den nya maskinen så om jag var dig hade jag enbart köpt den senaste maskinen från NUFace.
  • Tänk på ergonomi
  • Köp alltid den senaste versionen
  • Köp inga maskiner från Kina, kopior osv, du vet inte om dom är säkra det är el vi har i ansiktet!
  • Du vill ha EU garanti!

Sammanfattningsvis erbjuder MicroCurrent Face-Lifter en bekväm och effektiv metod för att förbättra hudens ton och spänst. Med minimal tid och ansträngning kan du uppnå ett mer ungdomligt och uppfräschat utseende.

Jag hade köpt 1:a Nuface och sedan kompletterat med en rengöringsmaskin som vibrerar! Då får du allt du behöver! – Jennie skönhetsbloggare

 

Prova det själv och upptäck fördelarna med denna banbrytande skönhetsbehandling!

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *