Bästa skönhetsmaskinen för lyfta ansiktet hemma

bästa-skönhetsmaskin-för-lyfta-ansiktet-hemma

Innehåller annonslänkar och reklam

Dessa två maskiner anses vara en av de bästa skönhetsmaskinerna för att lyfta ansiktet hemma. Det är en icke-invasiv behandling som använder mikroströmsteknik för att stimulera ansiktsmusklerna och förbättra hudens elasticitet.

Bästa skönhetsmaskinen för lyfta ansiktet hemma

  1. NuFACE Trinity-maskinen fungerar genom att användaren applicerar en gel på ansiktet och sedan använder apparaten på olika områden i ansiktet med hjälp av elektroder. Apparaten avger mikroströmmar som tränar ansiktsmusklerna och ökar blodflödet i området, vilket ger en ökad lyster och en fastare, mer ungdomlig hud.

nuface trinity

 

NuFACE är en världsledande high-tech beauty apparat som ger ansikte och hals ett tydligt lyft på bara 5 minuter och har tagit världen med storm. Den har genomgått kliniska studier, är godkänd av FDA och lanserades i USA år 2005 av grundaren, Carol Cole.

Teknologin:

NuFACE Trinity Facial Trainer använder sig av lågfrekvent mikroström för att träna ansiktets och halsens muskler.NuFACE finns både för professionell användning samt hemmabruk och säljs världen över.

 

Resultat av NuFACE Trinity:

Utlovar att huden får en ny spänst, minimerar linjer och rynkor, ger ögonpartiet ett mini-lyft och förbättrar hela ansiktskonturen. NuFACE ger ett direkt resultat men rekommenderas att användas regelbundet för att verka långsiktigt.

Nuface trinity recension. Jag älskar att jag äger denna maskin nu, det känns som jag kommer åldras mer sakta än mina vänner som inte har maskinen och som inte går på likvärdiga behandlingar.

Om CurrentBody Skin RF Device:

CurrentBody Skin RF Device är en hembehandlingsapparat som använder radiofrekvens för att stimulera kollagenproduktionen i huden. Detta kan leda till en minskning av fina linjer och rynkor, förbättrad hudton och fasthet samt en ökad lyster. Användningen av RF-teknologi är väl beprövad inom estetisk medicin och har visat sig vara effektivt för att förbättra hudens utseende.

 

Köp Nuface Lyko

Rekommenderade artiklar

2 kommentarer

  1. ”…med hjälp av mikroström…”. Vad menas med ”mikroström”?

    1. Det är väl ström som är lägre, jag ska forska med inom det men det är ju ström som tränar ansiktets muskler. Super bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *