Recension NuFACE Trinity

nu face recension

Nyhet i min skönhetsrutin är äntligen en NuFACE Trinity maskin, en dröm att äga måste jag säga och jag vet inte hur många jag berättat om denna ansiktsmaskin. Jag tänkte att jag berättar lite om min upplevelse. Min NuFACE Trinity maskin finner du här och jag valde

NuFACE Trinity Facial Trainer Kit recension

För mig var självklara valet den dyrare Nu Face, alltså NuFACE Trinity Facial Trainer Kit då jag ville kunna byta ut applikationerna  på maskinen. Jag vill inte behöva känna att när mitt behov blir mer utbrett att jag köpt fel maskin.  Ansiktsmaskinen tränar ansiktes muskler genom att mikroströmhuvudet skickas med säkra och mjuka vågor genom huden och in i ansiktsmusklerna. NuFACE Trinity stimulerar sedan musklerna (som är direkt kopplade till huden) för att ge ansiktet ett lyft. Detta går inte jämföra med att massera ansiktet, du kan även komplettera med NuFace Pro på salong, som är en salongbehandling.

Jämför jag mig mot många därute är det inte så många som investerar i skönhetsbehandlingar som arbetar aktivt men ansiktes muskler. Det är lite så att dom accepterar att ansiktet åldrar, men varför gör vi inte det med kroppen? Den går vi och tränar, därför tycker jag det är bra att träna ansiktet. Jag gjorde även Exilis Ultra 360 nyligen och WOW vad den bromsade åldrande, känner mig flera år yngre på en behandling. Det är ganska så kostsam behandling som jag gärna bibehåller med hjälp av NuFace.

Detta utlovar NuFace

  • Förbättrar ansiktskontur och hudnyans, och reducerar rynkor
  • 85% av användare upplevde förbättrad ansiktskontur
  • 80% av användare tyckte att huden blev mjukare
  • 77% av användare tyckte att hudnyansen förbättrades
  • Tillbehör finns för behandling av specifika områden
  • Långvarande resultat vid regelbunden användning

 

NuFACE-enheter har vunnit många branschpriser, har presenterats i bästa skönhets- och estetiska publikationer och är en favorit bland anmärkningsvärda skönhetsproffs. NuFACE har snabbt blivit den eftertraktade enheten för naturskönhetssökare globalt.Ledaren inom Microcurrent Hudvård!

Källa NuFace

NuFace används av många kändisar och är otroligt bra komplement med att gå på salong, för hur ofta tar du dig tiden att gå på salong och hur mycket resultat kan du förvänta dig. Det bästa du kan göra är att underhålla mellan dina salongsbesök, det blir betydligt med billigare. På senare tid har mina vänner börjat kommentera över hur otroligt fräscha jag är i min hy, bristen av rynkor och bebislen hy, något rätt måste jag ändå göra? Det var några som skulle investera i det jag äger och jag skickade dom denna inköpslista, min skönhetsrutin: Beautybjens skönhetsrutin

 

mitt ansiktet är sedan dess mer lyft pga div skönhetsbehandlingar och ansikte är mer fräscht så att jag får utgå från nu att jag bra resultat jag vill bibehålla. Jag tänkte att jag ska lägga in mer bilder på före och efter från Exilis Ultra 360 och därefter fortsätter jag och använder NuFace och förhoppningsvis inte tappar resultat. Jag vill motverka tyngdlagen i mitt ansikte och det känner jag att jag verkligen har gjort, pengar kan verkligen köpa skönhet.

Det finns även spännande produkter att komplettera med, vilket jag inte har just nu men när det jag har hemma tar slut kommer jag köpa hem, kan även verkligen rekommendera butiken jag länkat, bra priser, ingen tull.

Känner du som mig att du vill motverka ett hängande ansikte, eller ta bort hängande ansikte och se mer piggare ut? Då skulle jag utan tvekan köpa hem en NuFACE Trinity maskin.

Det går fort att använda maskin och det känns inget obehagligt, lägg bara på rikligt med kräm och väl vilken nivå du vill börja på. Jag är frälst och idag är det söndag och då ska jag göra min söndagsrutin så att jag är redo till på måndag då jag ska till kontoret.

Resultat av NuFACE Trinity:

Utlovar att huden får en ny spänst, minimerar linjer och rynkor, ger ögonpartiet ett mini-lyft och förbättrar hela ansiktskonturen. NuFACE ger ett direkt resultat men rekommenderas att användas regelbundet för att verka långsiktigt.

Före och efterbild på Nuface
Före och efterbild, högra sidan är efter.

Köp Nuface Lyko


Jag föredrar detta kit och så kan du köpa till för ögon och läpp!

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.