Aquagold ansiktsbehandling

Aquagold ansiktsbehandling är en lyxigare ansiktsbehandling som trendar just nu! Har du hört om Aquagold? Jag är är bekant med behandlingen, men har ännu inte hunnit att testa den. Men det ska jag givetvis göra det och skriva en recension om den i detta inlägg. Allt för er mina kära läsare!

Aquagold behandlingen:

Är en lyster, fukt och glow behandling som du med stor fördel kan avsluta dina vanliga ansiktsbehandlingar med. Som namnet låter, Aquagold så är det en ganska så pricey behandling. Det är ingen behandling som ersätter andra behandlingar utan är mer som extra slutfinish.

Aquagold gör:

  • Ger huden fukt och ”glow”.
  • Bidrar till minskade porer
  • Förbättrar hudens struktur samt ger en “plumping-effekt”
  • Kan även minska rödhet samt reducera ansiktssvett

Vad innehåller Aquagold:

Aquagold ampullen innehåller en skräddarsydd cocktail av aktiva ämnen som vitaminer, antioxidanter, mineraler, botulinumtoxin/botox och hyaluronsyra (fukt). Man använder alltså olika blandningar beroende på typ av hud och behov.

Hur går det till:

Med hjälp av 20 guldpläterade mikronålar som sitter fast på ampullen, slussar man ned de aktiva ämnena i hudens översta lager genom att pressa ampullen med nålarna jämnt över huden. Nålarna har en patenterad skruv design som skapar små hål som som i sin tur för ner dropparna ner till Dermis.

AQUAGOLD® Fine Touch ™ är en revolutionerande läkemedelsleveransapparat som använder en serie med tjugo mikrokanaler. Det lever smärtfritt och effektivt med 24-karats guldpläterade, kirurgiska, rostfria stålnålar, mindre än ett mänskligt hår.

Områden:
Primära behandlingsområden är ansikte, hals och dekolletage

Resultat:

Med Aquagold resultat uppnås ca 14 dagar efter behandlingen. Rekommendation är att göra behandlingen med ungefär 4-6 månader mellanrum för att upprätthålla resultatet.

Väljer du göra med Botox i din behandling så kommer det bli mer slätare effekt och minska på svettningar. Då överdrivna svettningar behandlas normalt med Botox. Normalt sätt så fördelas inte botox lika jämt över ansiktet som med denna behandling, dock är det väldigt låg koncentration av det i behandlingen.

Pris: ca 2750-5000 kr

Mina tankar: jag antar att förpackningen kostar vid varje ny kund och att bidrar till det höga priset. Jag måste säga att jag tycker att Aquagold är aningen för dyrt på vissa kliniker tanke på det man får, och att det nog är en behandling som man unnar sig mer tex inför sin födelsedag, bröllop eller dylikt.

Jag älskar ju lyx, det är verkligen sant! Jag är väldigt sugen att prova Aqua gold då jag upplever verkligen att mina porer blev mindre i pannan sedan jag gjorde botox och detta är ju lite som göra det i hela ansiktet.

Aquagold i Stockholm

Jag har hittat en skönhetsklinik  som gör Aquagold behandlingen i Stockholm för 2750 kr och det är: Julash beauty clinic  som drivs av Julia som är otroligt lyhörd, omtänksam och ser till kundens bästa och ekonomiska förutsättningar.

Jag gjorde en behandling för mörka ringar under ögonen där läs gärna det blogginlägget: Tear trough- behandling

Dit kan jag verkligen rekommendera, jag har även gjort Botox där så ska berätta mer om det i ett annat inlägg.

julash beauty clinic

Följ och se mer på Julashbeautyclinic på Instagram

Du borde följa mig på Facebook för inte missa några inlägg! <3

Har du provat? Är du sugen? Jag ska prova och blogga om det 🙂

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *