Renare luft i hemmet med hjälp av en luftrenare

-Samarbete med netonnet.se –

Renare luft i hemmet med hjälp av en luftrenare, hur ren luft har vi i våra hem? Luften påverkar helt klart hur vi mår och jag tillbringar en hel del i mitt hem precis som alla andra.

På senare tid har jag känt mig tröttare än vanligt och jag har börjat fundera hur pass ”ren” min luft är i mitt hem. Visst jag dammsugen mitt hem, men jag har inte köpt hem marknadens bästa dammsugare som filtrerar och gud vet vad. Jag försöker regelbundet vädra ut mitt hem för få friskare luft. Just nu känner jag hade gärna haft en luftmätare i mitt hem för att få redan på hur pass ren min luft är i dag och hur stor skillnad det kan bli. Det är som när man lagt om kosten och börjat gymma, man känner sig bättre än någonsin och ser tillbaka på hur man kände sig innan och undrar, är det så här det är att må bra? Då tänker jag om jag har en renare luft i mitt hem hur mycket bättre kommer jag att må?

Luftrenare och friskare luft i hemmet

Vad kan man förvänta sig av en luftrenare, är det en värd investering? Jag läste nyligen en artkel i Veckansaffärer om ett svenskt företag som skapat en ”lyx luftrenare” som var marknadens bäst luftrenare som som kostade därefter och är inget i prisklass som jag hade valt att investera. Däremot har jag hört gott om Dysons luftrenare.

Dyson Pure Cool Tower

Snygga luftrenare

För mig är designen viktig om jag nu ska köpa en luftrenare, den kommer ju ta sin plats i hemmet, Dyson är ju helt klart den snyggaste. Men Coway AP är mer effektiva i större ytor och också snygg design på. Jag kommer behöva läsa på lite mer om luftrenare och återkomma och utveckla detta blogg inlägg om hur luften i hemmet påverkar oss och vilken luftrenare som är mest prisvärd!

Här kan du se utbudet på luftrenare!

Har du en luftrenare och kan berätta om hur du upplever det? kommentera mer än gärna på mitt inlägg

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *