Tear trough- behandling för mörka ringar, påsar & ihålighet under ögonen

Tear trough -är en populär behandling för mörka ringar, påsar & ihålighet under ögonen. Är det något ställe på vårt ansikte som avslöjar om vi är trötta så är det under ögonen skulle jag säga. Därför en en Tear trough behandling något som passar både kvinnor och män.

En Tear Trough-behandling innebär att man med filler, Hyaluronsyra minimerar ihåligheten, skåran under ögonen som gör att man ser trött, sliten och gammal ut.

Jag har testat Tear trough under mina ögon, trots att jag inte hade så stora problem så kände jag att det kan inte skada. Det känns fantastiskt! Vi förlorar volym med åldern så ibland kan det vara bra toucha up.

 

Tear trough behandling i Stockholm Älvsjö

Jag valde att gå till Julash beauty clinic  som drivs av Julia som är otroligt lyhörd, omtänksam och ser till kundens bästa och ekonomiska förutsättningar. Hennes expertis område är just Tear trough  och det märktes på hur skicklig hon var. 

Efter 0,2 ml, före

Tear trough före och efter bild

Här kan ni se sanningen under mina ögon, det är lite som ett veck där på högra sidan under ögat och att det upplevs mer bättre på den behandlade sidan. Ni ser även att ett stickhål på sidan. När man behandlar görs ett stickhål i huden, sedan använder behandlaren en lång nål och cirkulerar med filler där behov finns.

Känns: Endast stickhålet, under ögonen har vi inga nerver som känns. Otroligt smärtfri behandling jag oroat mig i onödan för.

Resultat: Man ser det direkt, hållbarhet cirka 1-2 år för vi rör inte musklerna så mycket under ögonen.

Pris: Som vanlig filler

Expertis: Detta är en behandling som är extremt viktig att du går till ett proffs. Det kan nämligen bli mycket dåligt om du går till någon okunnig, då detta är extremt känsligt område. Det kan bli för ytligt lagt och ge värre problem än du hade innan om du inte går till en expert på Tear trough.

julash beauty clinic

Följ och se mer på Julashbeautyclinic på Instagram

Tips:

Tear trough behandling Bianca Ingrosso

Har hon gjort den även för att minska på håligheter under ögonen och säger att det bästa hon har gjort. Läs artikeln om du är nyflik här. Har man stora ögon kan det bidra till detta problem blir mer tydligt.

Jag har varit i kontakt med hennes skönhetsklinik redan innan hon började gå dit då kommit i kontakt via Instagram. Jag hann dock aldrig gå dit förens Dr Neha slutat behandla ”vanliga kunder” på ”små-behandlingar” som läppar, under ögonen osv.

Om du vill du gå till samma läkare som Bianca, så behöver du räkna med spendera minst 15-20 tusen vid ett tillfälle för att få äran att göra behandlingar. För ens få komma behövde jag maila in bilder på mig själv och få en behandlingsplan på ca 17 000 kr för filler, botox och som skulle behandlas upp vid ett tillfälle.

Så jag är otroligt tacksam att jag funnit Julash Beauty Clinic där jag kan gå flera gånger och små fixa med små behandlingar så att jag inte behöver känna mig som en annan person och spendera stora klumpsummor. Mycket i branschen när man blir kändare blir prestige, för mig är den personliga servicen avgörande.

Jag går alltid regelbundet för behandlingar och jag är ganska så spontan i vad jag gör vid varje tillfälle. Jag brukar ha en budget för vad jag vill spendera och  så får min behandlare  komma med tips och så har en långsiktig behandlingsplan för mig.

Jag gått till samma klinik i många år, men har nu jag bytt då jag min behandlare inte hade samma fingertoppskänsla på mina behov jag ville toucha up. Jag ser mitt ansikte som 3d i alla vinklar, vs rakt framifrån som dom flesta behandlarna gör. Det var därför MD codes -tekniken uppfanns för att hjälpa människor se helheten ett ansikte. 

För att runda av inlägget, så vill jag säga att en stor fördel jag märkt är att det är mer prisvärt i förorten och man slipper stroppiga receptions tjejer som inte kan sitt jobb.

 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.