Speltips för att hetta upp sexlivet

I samarbete med sinful.se

Hur väl känner du din partner när det kommer till vad hen vill ha i sexlivet? Känner du att det kan behövas hettas upp lite? Då har jag det bästa tipset! Discover your lover spel är ett spel som man spelar som par. Det är ett erotiskt spel som både är kinky men som också hjälper till att hitta glöden och hetta upp sexlivet. Det är inte alla gånger man är bra på att prata om sexuella fantasier och drömmar så här får man hjälp med just det! Man upptäcker nya sidor hos sin partner och får en anledning att verkligen uppleva nya fantasier tillsammans. Köper ni det här spelet så garanterar jag att ni får MINST en superhet kväll! 

Mycket att upptäcka hos sin partner

Jag och min kille jag hade när jag spelade spelet första gången fick se och upptäcka nya sidor hos varandra. Vem vet? Det kanske blir lika för er? Ni kanske har mycket mer att upptäcka hos varandra än ni trott? Spelet är till för att både aktivera men också stimulera den sexuella energin.

Nyfiken på rollspel?

Spelet är perfekt om man går igång på eller är nyfiken på tex rollspel eller fetischer och olika sinneslekar. Jag tycker att spelet går lika bra att spela med en helt ny partner som någon man haft en lägre tid. Spelet passar alla olika tycken och smaker och innehåller massor av spännande variationer. Det ser verkligen till att du och din partner får en perfekt start på en het kväll tillsammans. Eller dag..

Det kan kännas lite chockande första gången man spelar spelet men syftet är att det ska trigga igång fantasin och börja kittla lite när man spelar. Spelet ska självklart inte gå över gränserna så man får testa sig fram. 

Skapa njutning

Spelet innehåller 240 frågor och uppgifter som är riktigt eggande och som kretsar kring att skapa njutning på olika sätt. Som jag skrev innan så fungerar spelet för för både nyare och mer långvarande relationer men en viktigt del är att du spelar det med någon som du känner dig bekväm med. Vill man ha en extra touch utöver det vanliga så ska man testa fetisch kategorin i spelet. 

Innan spelet börjar

Innan ni börjar spela Tease and please väljer ni tillsammans en eggande fantasi, gärna något efterlängtat från båda håll. Det finns inte gränser gällande fantasierna det gäller bara att ni båda är med på fantasin. 

 

När spelet är över ska det såklart heller inte finnas någon vinnare utan båda deltagarna ska sluta som vinnare men sina fantasier uppfyllda! Utöver tease and please så finns det såklart massor av andra spel på sinful.se Så har ni redan testat detta så tycker jag att ni ska klicka er in på kategorin spel och böcker för att hitta nästa härliga upplevelse tillsammans!

Ett tips är att spana in Sinful.se  som har brett utbud av sexleksaker och andra erotiska och romantiska saker för alla. Det är frifrakt på ordrar över 700 kr och snabb leverans. Stilfull butik som har stil och klass!

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *