Känn dig som en gudinna med rätt underkläder

Samarbete med Sinful.se

Hur härligt är det inte att få känna sig riktigt snygg/het i ett set med underkläder? Har du inte redan ett riktigt hett set så tycker jag helt klart att du ska klicka dig in och köpa ett! Jag tänkte tipsa om Sinful som är en online butik med allt inom kärlek och erotik. Dom har något för alla skulle jag säga! Dom har en stor bas av erotiska underkläder. För den mer vågade kvinnan finns det underklädesset som är så heta att man tror lakanen ska sättas i brand! 

 

Vad ska man tänka på när man köper sexiga underkläder?

Det spelar ingen roll om du ska köpa till dig själv eller om det är tänkt som en present för att överraska någon. Oavsett så är det roligt att veta lite mer om vad man ska tänka på. Jag tänkte därför ge er lite tips på vad jag tycker att man ska tänka på inför ett köp av underkläder. 

Köp något som matchar eller kompletterar dina eller personen som ska få presentens olika färger. Hudton, hårfärg, ögonfärg.

En av de viktigaste delarna är färgen. Precis som när du köper andra klädesplagg så ska du matcha färgen med din hudton, hårfärg eller ögonfärg. Speciellt när det kommer till underkläder för kvinnor så kan fel färg förstöra det ‘’sexiga’’ helt. Om din hud har guldaktiga toner och du är mörkhårig så passar du väldigt bra i brunt, oranget, beiget och guld. Det finns massor av sidor på nätet som hjälper dig med vilka färger du passar i utefter dina egna färger så ett tips är att titta på det innan du köper nya underkläder. När man ska välja färg är det också bra att fundera på vid vilka tillfällen underkläderna ska användas. Är det alla hjärtans dag så är ju rött en perfekt färg! Ett annat enkelt alternativ är också att köpa svarta underkläder, speciellt om det är en present. Svart brukar gå hem hos alla och jag skulle säga att det är den sexigaste färgen! 

Framhäv dina naturliga former

När man ska köpa sexiga underkläder så är det viktgt att man tänker på att köpa något som kompletterar kroppsformen. Det innebär att du behöver ha koll på vad det är för kroppsform du har och förstå dig på den eller kvinnans du köper underkläderna till. Vill du framhäva bysten så är en djupare urringning snyggt. Har man däremot en väldigt rak figur så kan en bra ide vara att köpa en korsett som framhäver både höfter och byst. Är det en present du ska köpa och om du känner att du inte riktigt har så bra koll på köp något där passformen är mer flexibel så att den passar alla. 

 

Välj rätt storlek

Nästa viktiga del när man köper sexiga underkläder är storleken. Det är viktigt att underkläderna sitter bra. Jag vill tipsa om ett riktigt sexigt set som passar bra för stor byst och som är väldigt stretchigt, obsessive heartina chemise set. Det är väldigt bra kvalitet på underkläderna och dom finns i många olika storlekar. En extra stjärna i kanten vill jag se sinful för att de har så fint paketerade varor. Det känns verkligen lyxigt att packa upp och fungerar väldigt bra i de fall man köpt presenter. 

Ett litet sidospår som kan vara kul att köpa till när man ändå är igång är den här förförande oljan. Jag lovar att din partner inte kommer att få nog av dig om du använder denna! 

Joan Ørting Förförand Doftolja 10 ml

Sinful har berett utbud på sexleksaker och diskret förpackning vid leverans och faktum är att dom har skandinaviens största onlineutbud erotiska tillbehör. Jag måste säga att som recension på Sinful så är Sinfuls egna varumärke är väldigt prisvärt och har stilren design.

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.