Recension New Nordic Beauty In & Out Collagen Shot

Innehåller annonslänkar och reklam Lyko

Här kommer en recension om New Nordic Beauty In & Out Collagen Shot som jag fick i en pressbag från Stockholm Beauty week. Jag älskar collagen/kollagen för att det är bra för våra leder. Igår såg jag ett klipp på TikTok om just varför människor i Japan håller sig så unga och det beror på stor del att deras mat och att dom äter mycket brosk och därmed får i sig kollagen. Dessa New Nordic Beauty In & Out Collagen Shot tillhör segmentet premium kollagen.

New Nordic Beauty In & Out Collagen Shot

Dessa innehåller dagsintaget av kollagen som man behöver, 5000 mg, vilket jag vet då jag läst på om ämnet. Dessa shottar innehåll gröna kaffebönor. Det jag gillar med dessa är att dom redan är färdiga att ta och lätta att ta med. Jag har pulver sedan tidigare och dessa är lite svåra att få orken att bland och inte alltid man vill blanda med vatten eller dricker en shake. Dessa smakar gott men är aningen sura och det kanske inte är det första jag vill ha på morgonen, men annars är dom grymma så jag rekommenderar dom mycket. Smaken är havtorn, enligt Google: Havtorn är mycket vitaminrika och har en utsökt arom. Jag har aldrig smakat Havtorn innan men det är ju väldigt bra med vitaminer.

Dess smakar inget fisk eller så heller, kollagen kan komma från olika källor nämligen.

Fördel enligt mig: Super enkla att konsumera, förvara dom i kylskåpet så missar du inte att ta en shot varje dag. Jag har tagit kollagen länge och jag mår bättre i kroppen och min hud är len. Jag har heller inga rynkor och många säger min hy är så fräsch och ungdomlig, min hud har högre spänst enligt en  plastikkirurgi som drog i min hud för se min spänst. Jag kommer aldrig sluta med kollagen, har du inte testat kollagen gör det.

Pris per dag: 19,96 kr, förpackning innehåller 15 stycken, a 25 ml.

Minus: Det dyra priset, tyvärr ligger likvärdiga produkter kring detta pris. Men man kan ju köpa dom när det är kampanj.

Fördel: Enkla att ta, innehåller med vitaminer än vad andra produkter gör vilket man får mer valuta för pengarna. Enkla att ta, att dom är i en förpackning gör att man slipper se innehållet som ofta inte ser så gott ut. Dessa skulle jag säga med dess innehåll en av dom bästa på marknaden faktiskt, kommer köp hem igen.

Fördelar med New Nordic Skin Care Hyaluron Shot

  • Bidrar till normal bildning av kollagen
  • Upprätthåller frisk hud inifrån
  • Innehåller: Hyaluronsyra binder fukt till huden. Hyaluron kan binda sin egen vikt med nästan 200 %.
  • Skin Care Hyaluron Shots är smaksatta med havtorn. Havtorn hjälper till att upprätthålla frisk hud inifrån.
  • 1 förpackning innehåller 10 drickampuller
  • Laktosfri, glutenfri

Köp New nordic collagen shot

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.