Recension Beauty Elixir-Active lifting serum från Sans soucis

-Innehåller adlinks-

Beauty Elixir-Active lifting serum från Sans soucis. Det här är serum med mycket innehåll  bra kan man verkligen säga. Fortsätt läs så förstår du!

Sans Soucis Beauty Elixir Active Lifting Serum

Innehåll:

Matrixyl – ökar bildningen av kollagen i huden som leder till att vi får fastare hur med bättre elasticitet.

Hexapeptide – minskar utrycklinjer

Moisture magnet–  100% växtbaserat naturligt sockerkomplex som har den unika förmågan att binda till sig värdefull fukt. Minskar på fina linjer och torrhetsrynkor och ger huden en uppumpad effekt.

Plankton – främjar hudens egna immunfunktioner, stärker hudens skyddsbarriärer, hjälper till med naturlig hudcellförlust, optimerar fukttillförseln i huden och en jämnare färg på huden och ett ungdomligt utseende.

Hyaluronsyra– ger övre hudlagret fukt och skyddar mot fukt förlust.

Termalvatten från Baden-baden som innehåller värdefulla mineraler och spårämnen som natrium, kalium, calcium, magnesium, järn och mangan som stöder och främjar hudens naturliga metabolism.

Recension:

Otroligt prisvärt serum måste jag säga då det har ett pris på ca 299 kr och tillhör numera en av mina favorit serum. Jag uppskattar den fina designen och frostade flaskan som gör sig fin i min samling med serum. Jag känner att den ger mig återfuktad hud och passar mig bra som ofta är lite yttorr. Den doftar mycket gott, en doft som känns fräsch och som sedan försvinner efter man applicerat.

Jag är inte så insatt på vissa ingredienser men när jag talade med en vän om hudvård med termalvatten  vet vi att det är ”finare” vattnet man kan ha i hudvård då det kommer från rena hudkällor. Matrixyl som ökar bildningen av kollagen känns verkligen i framkant. Det jag förstått är att kollagen inte kan gå in via hyn för det är för stora molekyler men att den kan faktiskt ge nytta genom att binda fukt på det översta lagret på hyn.

Jag kan rekommendera Sans Soucis Beauty Elixir Active Lifting Serum

Prisvärd: 10/10
Lyxkänsla: 10/10
Absorberingsförmåga:  9/10
Doft: 10/10
Innehåll: 10/10
Resultat: 10/10
Troligt att köpa den igen: 9/10

 

QUALITY
MADE IN BADEN-BADEN

The exclusive thermal spring water from Baden-Baden with a variety of minerals and trace elements is the heart piece of all our products and our „fountain of youth“.It leaves a unique feeling of wellbeing of skin letting it „breathe“ again. All our products are ”Made in Germany”.

 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.