Recension Ida Wargs Tannings drops

ida warg tanning drops

Innehåller reklam och annonslänkar för LYKO

 

I helgen så provade jag Ida Wargs Tanning drops hemma hos min syster som rekommenderade mig att prova dessa. Det är så himla smidig att få testa produkter hos andra som redan köpt hem produkten innan man själv köper hem sitt egna och på så vis spara pengar genom att man vet att man kommer bli nöjd. Eller sonika läsa en ärlig recension om produkten online i en blogg eller liknande kan ge precis samma resultat.

Så här kommer det..

Recension Ida Wargs Tannings drops

Jag blev direkt förvånad över hur skön konsistensen var på serumet:et, det kändes precis som ett lent vanligt serum. Produkten var super lätt i konsistensen och att applicera och doftade inte heller brun utan sol. Produkten torkade in snabbt och därefter så sminkade jag mig som vanligt. När jag såg mig i spegeln på morgonen därpå såg jag en lätt solbränd effekt.

Min syster som har använt Idas Tanning drops en längre period och hon gillade den för att produkten inte går ner i porerna lägger sig som bruna små fläckar, så som så många andra brun utan sol för ansiktet gör. Man ser liksom ”smutsig” ut i porerna och det vill man verkligen inte uppnå.

”Jag måste säga att Ida Warg har min första plats för brun utan sol för ansiktet”-

Nu behöver jag köpa hem mina egna Tanning drops från Ida Warg omedelbart då jag blir inte brunare om man säger och visa er bilder på detta.

 

Köp hem din Ida Warg Tanning 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.