Recension av Palina Skin Philosophy Primer och CC foundation

palina_skin_philosophy_primer_och_cc_foundation

Mina kära läsare, här kommer en härlig recension av Palina Magic face primer och

Jag uppskattar Palina Magic face primer och Palina Magic cc cream och ovan har jag sminkat mig med dessa. Väldigt fint och långvarigt resultat. Det känns väldigt bra att det jag applicerar på min hud inte är skadligt och uttorkande.

Palina Magic face primer

  • Magic Face Primer består av en  transparent gel, som fyller ut fina linjer, porer och ojämnheter samtidigt som den ger en matt, hållbar effekt.
  • Gör huden sammetslen och garanterar en perfekt och jämn yta.
  • Innehåller bland annat kisel, som absorberar överskottsfett på huden och är ljusreflekterande.

Recension: Söker du efter en primer som fyller igen porerna och som inte skär sig på huden som vissa gör och smular sig är det denna ni ska ha, detta tillhör absolut en av dom bästa primers jag testat! Innehållet är bra för vår hud med och det är viktigt för mig, priset kan kännas dyrt men så dryg som denna är har jag aldrig upplevt.

Pris:499 kr
Mängd: 30 ml

Palina Magic cc cream paris

CC Cream i flytande form med hög täckningsgrad, håller huden mjuk och återfuktad, ger en jämn och fin hudton samt döljer effektivt skavanker  innehåller, SPF20. Skyddar även mot hudens åldrande med sina fuktgivande ingredienser och antioxidanter som minskar effekterna av oxidativ stress i huden.

Recension: Detta var första gången jag provade en CC cream och jag blev frälst, det är som ett mellanting mellan bb cream och foundation. Med denna upplever jag att jag får en täkt hud som ändå lever och ser lystrig ut. Det jag uppskattar med Palina Magic cc cream är att den bra för våra hudar. Jag tänker på all daglig påfrestning den får av smink mm, det vill jag gärna minimera och Spf 20, perfekt. Super bra helt enkelt och väldigt dryg.  Använt den väldigt ofta!

Pris: 499 kr

Mängd: 30 ml

 

Se alla produkter från Paulinas

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *