Under julen får man unna sig onyttigt med gott samvete

Samarbete med presenta.se

 

Vad vore livet om man inte fick unna sig något gott? Många av oss är ganska så hälsosamma och när det är högtider så tycker jag därför att man med gott samvete kan unna sig något gott. Julen är verkligen en sådan period!

Visst du att?

Som företagare har man förmånen att man får ge sina anställda upp till 450 kr skattefri julgåva per år och anställd och det är något som jag tycker alla företag borde ta tillvara och ge sina anställda så här kring jul, en julklapp. Så liten gest men som betyder mer än vad man kan tro.

Julgodis som företagspresenter

Numera finns det även andra julklappar än julgodis och kakor som man kan ge sina anställda som även som mest kräsna ändå äter. Ett tips är att välja ett paket med delikatesser som korv och ost om dessutom inte innehåller några kolhydrater, om man tänker på sådant. Själv så föredrar jag delikatesser framför godis och kakor så det hade jag blivit glad för. Hos Presenta finner du Julgodis företag

Presentutdelning på julfesten

Förslagsvis kan man hålla en presentutdelning på julfesten som ofta är något vi anställda ser framemot hela året. Det har inte gjort otaliga filmer om julfester för inget. Det är trots allt roligt att klä ut sig i en ful jultröja och ta halvdag.

Julbord är även ett härligt inlag under julen tycker jag, jag minns när jag arbetade på ett stort företag och vi blev bjudna att gå på Gandhotell för att äta julbord.

Slutligen, tänk på att begränsa julen

Julen är lång och det innebär inte att du bör släppa loss hela den perioden. Hur lång är din jul? Om du bara äter för mycket under 2-3 dagar så spelar det ingen roll. För att inte känna sig tråkigast på festen kan det vara ett bra tillfälle att få unna sig något i sociala sammanhang. Försök att inte äta saker du inte tycker är gott, ät inte för att du har det tråkigt och begränsa dig till några dagar du unnar dig som, julfesten, lucia, julafton, juldagen. Se även till att röra på dig lite mer extra, bara för att du är ledig behöver du inte hålla dig inomhus hela dagarna!

 

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *