FOREO BEAR™ 2 Collection

Innehåller annonslänkar

Foreo  BEAR™ 2 Collection är en ny kollektion med utvecklad med innovativ design och avancerad mikroströmsteknologi  för optimal behandlingseffekt på större och mer precisa områden på kroppen och i ansiktet.

FOREO presenterar stolt BEAR™ 2 Collection, en helt ny generation av beauty-tech-varumärkes  bästsäljande och prisade mikröströmsenhet. BEAR™ 2 Collection är den icke-invasiva lösningen,  med väl bevisade kliniska resultat, för att minska djupa rynkor, fina linjer och förbättra hudens elastitet. 

Foreo  BEAR™ 2 Collection

Enheterna i den nya kollektionen har optimerats med fyra innovativa mikroströmslägen för att  maximera effektiviteten av behandlingen. I kombination med FOREO’s patenterade T-Sonic™-massage  stimulerar de kroppens naturliga återhämtningsprocesser som ger ett långvarigt hudföryngrande  resultat, helt smärtfritt och utan krävande återhämtningstid. BEAR™ 2 Collection omfattar dessutom  två spännande nyheter: BEAR™ 2 Body och BEAR™ 2 Eyes & lips, utformade för att behandla större  områden på kroppen samt mindre och mer precisa delar av ansiktet. 

För tre år sedan revolutionerade FOREO marknaden inom hudföryngrande behandlingar för hemmabruk med  lanseringen av varumärkets bästsäljare och prisade mikroströmsenhet BEAR™. Nu avancerar FOREO teknologin för  mikroström ett steg längre med lanseringen av BEAR™ 2 Collection och hero-produkten BEAR™ 2 världens mest  kraftfulla mikroströmsenhet med fyra distinkta lägen av mikroström.  

BEAR™ 2 har genomgått kliniska studier som bekräftar dess förmåga att förbättra ansiktsmusklernas struktur. Genom att  tona, lyfta och skulptera ansiktet uppnås en märkbar reduktion av rynkor, slapp hud och svullnad, vilket resulterar i en  strålande, fyllig och hälsosam hud.  

FOREO’s beauty-tech-enheter ersätter inte plastikkirurgiska ingrepp, men i stället för att lyfta huden genom invasiva  metoder, erbjuder BEAR™ 2 den ultimata icke-invasiva och smärtfria behandlingen genom att strama upp  ansiktsmusklerna, vilket på sikt ger huden ökad spänst och elasticitet. 

INNOVATIONEN BAKOM BEAR™ 2 COLLECTION 

Den nya generationen av enheter i BEAR™ 2 Collection har optimerats med ny innovativ teknologi och design för att  erbjuda bästa möjliga behandlingseffekt och möjligheter att behandla nya och mer precisa områden, både på kroppen  och i ansiktet. Vad som ytterligare utmärker FOREO’s mikroströmsenheter på marknaden är den unika integrationen av  varumärkets patenterade T-Sonic™-massage och det hyllade Anti-Shock System™. Enheterna i BEAR ™2 Collection är  dessutom helt vattentäta och har en imponerande batteritid på upp till 300 minuter per full laddning för en optimal  användarupplevelse. 

Kommentar: Jag har en liknande maskin och det är ett måste att äga en mikroström device för hemmabruk skulle jag säga! – Jennie

Pris ca: 5 195

Gå till Foreo hos Lyko 

Gå till Foreo hos Eleven 

Gå till Foreo hos Nordic feel 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *