Gilda liljeblad Regenerating AHA Mask

Recension Gilda liljeblad Regenerating AHA Mask

Innehåller annonslänkar

Här kommer en recension på Gilda liljeblad Regenerating AHA Mask som förnyar och ger en spänstigare hud. En stor favorit i mitt badrumskåp.

Innehåll:

  • 50 ml

Kort info om aha mask:

  • 2-3 gånger veckan
  • 5-10 minuter

Recension Gilda liljeblad Regenerating AHA Mask

Detta är WOW WOW, bästa jag testat bland AHA mask och jag återkommer hela tiden till denna Gilda liljeblad regenerating Aha mask. 10/10

Jag måste verkligen säga att den nya designen verkligen är snygg jämfört mot den förgående som kändes mer dam och att förpackningen verkligen platsar i allas badrumsskåp, man som kvinna, unisex design och produkt.

Alla behöver en AHA mask hemma och använda regelbundet. Det tar ca 15 minuter och man känner direkt resultatet på huden, den kan svida till lite men det är normalt men första gång använd 5 minuter. Det är mask som tar bort död hud och orenheter, sällan jag använder peeling sedan har denna mask, upplever det betydligt mer effektivt.

Jag lyxar och applicerar min mask med pensel för masker och har på mig ett pannband i froté. Därefter avslutar jag med Gilda Liljeblads calming mask.  Så roligt, jag har haft denna mask och efterserier-hemma i tester för event och delat ut till mina vänner och alla återkommit och sagt hur bra testet var.

Det är både fri frakt och gratis varuprover hos  Gilda liljeblad har du redan handlat så kommer det ibland olika erbjudanden med vara på köpet osv via deras nyhetsbrev.

 

 

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *