Stockholm Beauty week 2019

Älskar du skönhet och inte var på Stockholm Beauty week har du missat något, men misströsta inte jag ska berätta  det jag i den mån jag hinner. Stockholm Beauty week anordnas av den fantastiska Maria Forsén med kollegor på luftiga Musikaliska ett kort stenkast från Standvägen 1. Utmärkt läge om ni frågar mig. Jag har valt att skriva löpande om dom olika aktörerna som jag fann extra intressanta i min blogg så bäst om ni följer min blogg helt enkelt.

Här är några av aktörerna jag redan bloggat om:

 

13-15 maj 2019!
Musikaliska – vårt nya palats

Tre dagar mitt i vackra Sthlm City
bransch • influencers • konsumenter

 


Dr Grandel

Prisbelönta Dr Grandel finns idag hos utvalda butiker och salonger.
Dr Grandel lanseras på bredare front i Sverige på Stockholm Beauty Week. Prova populära aktiva ampuller och den nya Timeless serien med hög grad av retinol.
Dr Grandel som är baserat i Augsburg, Tyskland kommer att hålla ett seminarium om deras approach till aktiv hudvård. Medverkar på Stockholm Beauty Week 2019

Wibo Makeup

Wibo Makeup är ett make- och nagelmärke som funnits i snart trettio år och som nyligen kommit in på den svenska marknaden.
Wibo är vegansk make up med många spännande effekter och är mycket prisvärt.
Wibo deltar på beauty week 2019 och make up artisten @johannasnaell makear besökare och modeller!

Kora Organics

Supermodellen Miranda Kerrs hudvårdsmärke Kora Organics lanserades i Sverige för knappt ett år sedan.
Miranda är utbildad Health Coach och har en förkärlek för holistisk hälsa som genomsyras i hennes produkter.
Produkterna består av ekologiska och naturligt certifierade ingredienser bla Noni, en superfrukt som används för att hela och läka kroppen, på insidan och utsidan.

Esse – probiotisk hudvård

Vi vet idag att det viktigaste för en optimal hudhälsa främst beror på de mikrober (bakterier, svampar, virus etc.) som bor på och i huden.
Esse Probiotic Skincare är världens första hudvårdsmärke som lyckats lägga till levande probiotika (goda bakterier) i hudvårdsprodukter. Detta skapar kort- och långsiktiga resultat som aldrig tidigare har kunnat uppnås.
Välkommen att uppgradera din befintliga hudvårdsserie till Framtidens Hudvård! Esse ställer ut på Stockholm Beauty Week 2019.

Fair With Hair startades 2009 av Chloe som tröttnat på att köpa hår från olika leverantörer, som alla lovade att just deras löshår var äkta och inte trasslade.
Idag samarbetar Fair With Hair med noggrant utvalda fabriker över hela världen, för att erbjuda olika hårkvalitéer beroende på vad du som kund vill ha.
Fair with hair stylar ditt hår och visar sina hårprodukter, inkl fransar på Beauty week 2019 och som i samarbete med artisten Orkid har en pre show till Stockholm Beauty Weeks Beauty & Fashion show Måndag den 13 maj 18.30. Stora Scenen. Välkomna!

Noni + Collagen

Drick dig vacker! Power of NONI + COLLAGEN, skönhet och vacker glöd från insidan.
NONI + COLLAGEN är den nya skönhetshemligheten från Tahiti och den senaste succén från Morinda.
NONI + COLLAGEN är baserad på superfrukten NONI och marint kollagen och utgör en utmärkt bas för en yngre och mer strålande hud. Rekommenderad av Vaimalama Chaves – Miss Tahiti 2018!

Viridi Eco – Svensktillverkad vegansk hudvård

Varför tvingas välja mellan lyx, medvetenhet och kvalitet när man kan få allt i samma produkt?
Viridi Eco är ett svenskt ekologiskt hudvårdsmärke med bioaktiva ingredienser som arbetar tillsammans med din hud och bidrar en förbättrad och bibehållen hudhälsa
Evelina Andreasson skapade Viridi Eco pga att hon själv saknade produkter som ser bra ut och som gör bra för kroppen – mår man bra på insidan så strålar man på utsidan! Viridi Eco medverkar på Stockholm Beauty Week 2019. Se mer om Viridi Eco på Viridieco.se

Toskani

Toskani är ett medicinsk hudvårdsmärke från Barcelona som säljs till kliniker och salonger i Sverige av Novoderma.
Toskani är känt för högkvalitativa mesococktails. De nylanserade ampullerna innehåller den senaste generationen aktiva ingredienser, bland annat lypoproteoglykaner och liposomer.
På Beauty Week 2019 kan du prova deras populära ampuller samt TKN microneedling behandling med NCPR Nutritive Complex Poli Revitalizing cocktail som innehåller 50 aktiva ingredienser bland annat hyaluronsyra, 23 aminosyror, 10 vitaminer.

Anastasia Beverly Hills

Anastasia Beverly Hills är många make up artisters favorit och är världsledande på bryn.
Länge var de absolut störst på instagram och de ligger i frontlinjen för nya make up trender så som contouring och glow. Anastasia Beverly Hills startades av Anastasia Soare i Beverly Hills utifrån hennes kända flagship salong 1997
Anastasia Beverly Hills medverkar på Stockholm Beauty Week 2019.

Skogen Cosmetics

Skogen Cosmetics har förpackat Swedish Beauty för den internationella marknaden. Skogen låter kunden uppleva den svenska naturen och naturligheten genom dess exklusiva men hållbara förpackningar.
Skogen utgår från New York och har ett decenniums erfarenhet av tillverkning av skönhetsprodukter för den internationella lyxmarknaden.
Skogens skönhetsprodukter är så miljövänliga och så naturliga som möjligt. Välkommen att uforska Skogen på Beauty Week 2019!

Mistik

Mistik är 100% naturliga och 0% toxiska hårvårdsprodukter som rengör effektivt men milt
Sulfater har ersatts med yucca, växten som är bra för hälsan och verkar läkande för hårbotten och som har en fantastisk doft.
Efter ett par veckor är håret avgiftat. Resultatet blir blankt, starkt hår som kan andas.

Scratch Nails

Med 30 år i branschen är Scratch of Sweden ett välkänt varumärke bland hud och nagelvårdssalonger
Scratch Nails lär ut hur man med enkel egenvård och med anpassade produkter kan uppnå vackra, välmående, naturliga naglar.

Evergetikon – 100% naturligt från Kreta

Evergetikon tar inspiration från de gamla Kretianerna som var duktiga på läkekonst från naturen. Naturligt effektivt.
Alla som varit på Kreta vet att det är rikt på växtlighet med härliga dofter, trots mycket sol och torka.
Evergetikon tar tillvara Kretas naturförråd av växter såsom oliv, rosmarin, jasmin, salvia och är 100% naturligt med fantastisk arom och effekt.

Zao Organic Makeup

ZAO Organic Makeup är en komplett eco-luxury makeup serie från Italien.
Internationellt certifierad, inga kemiska tillsatser och 100 % naturlig. Idag säljs Zao bla i hälsokostaffärer.
Prova ekologisk, naturlig make up i världsklass på Stockholm Beauty Week. Medverkar på Stockholm Beauty Week 2019. Mer info på: zaomakeup.com

Olsons Möbler

Olsons Möbler i Åkersberga är en av Sveriges största återförsäljare av designade utemöbler – för stranden, terrassen eller poolen.
Med utvalda möbler för ett glassigt utehäng har Olsons Möbler POP UP på Beauty Week 2019.
Sommaren börjar med Stockholm Beauty Week!

glo SKIN BEAUTY

Välkommen till Glo Skin Beauty där vi ser på makeup som en förlängning av din hudvård, och det är i kombination du får bäst resultat!
Upplev en hudvårdande makeup med antioxidanter, vitaminer, grönt té, spf och en rik färgpalett, och en hudvård för alla hudtyper och hudtillstånd där stamceller, antioxidanter, syror och aktiva ingredienser samlas för att vårda, reparera och bygga upp din hud igen.
”A complete skincare starts with your cleanser and ends with your lipstick”

NOAH Natural Haircare

NOAH Natural Haircare är naturliga hårvårds- och stylingprodukter från Italien till bra pris och smarta funktioner.
Exempel: Milk hair spray med bomullsolja med anti friss effekt och smoothing lotion with vanilla – du applicerar innan du använder hårtork eller plattång för skydd och silkeseffekt.
Medverkar på Stockholm Beauty Week 2019

Le Mini Macaron

Le Mini Macaron är gel lack i en liten ask från landet som satte manikyr på kartan – Frankrike.

Produktfoto: Katariina Mäkinen

Gör dina egna gelnaglar hemma eller på resan i sommar och spara många tusenlappar per år.
Le Mini Macaron finns på plats på beauty week 2019 med nagelskulptör som gör dina gelnaglar och visar hur du kan göra själv hemma. Oh la la!

Hollywoodskin

Hollywoodskin är hudvårdsföretaget som 2014 startade i Hollywood med 5 produkter framtagna för Aknebenägen hud.
Hollywoodskin har sedan dess arbetat med erfarna hudläkare och andra hudvårdsexperter för att skapa produkter för alla hudtyper.
Hollywoodskin innehåller aktiva ingredienser med koncentrationer som är upp till 4 gånger starkare än många jämförbara märken. Hollywoodskin medverkar på beauty week 2019 och ger oss hollywood skin med glam, glow & goodiebags!

Cryo T-shock

Be the best of you! Testa behandlingen på plats! Omedelbara resultat!
Cryo T-shock är den senaste och en av de mest avancerade behandlingarna på marknaden utan kirurgiska ingrepp.
Kryoterapi i ny form, direkt från Italien, prisbelönt för dess effekt och säkerhet. Oslagbara resultat på fettreducering, toning, cellulitborttagning och ansiktslyft.

 

MASQ+

Svenska företaget Powerlite AB har gjort succé med sina sheet masks (skräddarsydda ansiktsmasker) och har en hel serie.
SerumMASQ+ After Sun vann Swedish Beauty Awards i kategorin Årets Ansiktsvård under 200kr! MASQ+ Bubble & Cleansing Foam var en av finalisterna i kategorin ”Årets sheet mask” i Daisy Beauty Awards och var även nominerad i Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2017.
MASQ+ är fulladdade med aktiva ingredienser och innehållet är anpassat efter nordiskt klimat och hudtillstånd. Nyheter! MASQ+ Sustainable Skin – ekologisk & vegansk samt MASQ+ Intensive Neck & Decolletage. Mer info på www.powerlite.com och www.serummasq.com.

 

Depend

Depend är ett svenskt företag med två fokusområden, nagel och öga. Depend minilack är en hyllad klassiker som finns i över 60 färger och i 54 länder.
Kollektionerna uppdateras flera gånger per år för att ständigt ligga i framkant och matcha säsongens mode med de trendigaste färgerna. Perfect Eye är serien med allt du behöver för att vårda, färga, forma och definiera dina ögonbryn.

Rosenserien

Rosenserien är en svensk ekologisk hudvårdsserie som startade redan 1984.
Produkterna är 100 % naturliga, har högt ekologiskt innehåll och alla produkter är 100 % veganska utom två som innehåller bivax. Alla produkter är godkända av Djurens Rätt och Cruelty Free International.
Ny serie: Sweden Eco Skincare for Men.

Lifestyle Woman

LIFESTYLE WOMAN – SWEDEN´S LUXURY MAGAZINE FOR WOMEN Lifestyle Woman welcomes you to a world filled with the best life has to offer.
We write about, travel, gourmet, wellness, interior decoration, fashion, watches and jewelry and many other interesting topics.

Maria Åkerberg

Ett kännetecken på MARIA ÅKERBERG produkter är den omisskännliga upplevelsen av renhet. Ett annat är att du alltid får information om samtliga ingredienser
MARIA ÅKERBERG använder växtoljor; kallpressade vegetabiliska och eteriska oljor och deras inneboende kraft att hjälpa huden att själv arbeta på bästa sätt! MARIA ÅKERBERG väljer bort ytterförpackningar, mellanhänder, dyr annonsering och certifiering på slutprodukten.
På så vis erbjuds du exklusiva, dyra ingredienser i djupverkande produkter till överkomliga priser. Framställning sker i egen produktionsanläggning i Frillesås, Halland. Din syn på hudvård kan komma att förändras.

Gildaskolan

Gildaskolan fixar brynen och fransarna inför sommaren! Få dina bryn och fransar färgade och formade inför semestern.
Gildas duktiga elever fixar dem utan kostnad i Stockholm Beauty Weeks behandlingsrum. Gildaskolan utbildar hud- och spaterapeuter i Stockholm, Göteborg och Malmö.
På skolan utförs behandlingar till kraftigt reducerade priser. I Stockholm ligger Gildaskolan på Riddargatan 1, ett stenkast från Stockholm Beauty Week.

Sol de Janeiro

De solgula produkterna från Brasilien lanserades 2018 i Sverige och har snabbt blivit en snackis. I Brasilien är du så vacker som du känner dig. Skönhet är inget att uppnå utan en attityd att anamma.
Passionen är att skapa en oförglömlig skönhetsupplevelse med snabbabsorberande texturer, näringsrika ingredienser från den brasilianska regnskogen och fantastiska delikata dofter.
Doften Cheirosa ’62 finns i de med doftnoter av pistage och salt smörkola . Brazilian Beauty Blend består av näringsgivande cupuacusmör, antioxidantkraftverket Acaí samt mjukgörande kokosolja för en lysterrik, oemotståndlig, rör mig & kyss mig-hud.

Treaclemoon

Treaclemoon är shower me happy eller bada mig lycklig produkter som har underbara namn och dofter och som verkligen piggar upp badrummet.
Treaclemoon är från Storbritannien och ständigt kommer nya dofter – som man önskar vore smaker!
Vad sägs om Her mango thought, marsh mallow hearts, fresh mint tingle eller happy melon sorbet. Finns även för resan!

Norra Norrland

Sveriges nordligaste parfymhus, med inspiration från arktiskt landskap. Högkvalitativa produkter tillverkade med fransk precision.
Lyxiga dofter med inslag av K24 kosmetiskt guld. Våra produkter är unika, liksom våra kunder
Scents from Norra Norrland ställer ut för första gången i Stockholm, på Stockholm Beauty Week 2019.

Cannabis Beauty & Hälsoresor

Cannabis Beauty är stort i USA och säljs på de stora varuhusen, bla Barneys, Neiman Marcus och Sephora, och det har nu kommit till Europa.
Anita och Marelia som båda utgår från Norge, jobbar tillsammans med Cannabis Beauty – cbd infused hudvårdsprodukter – och hälsoresor bla till Cypern
Prova Cannabis Beauty exklusiva hudvårdsprodukter, som speciellt fungerar anti age och för känslig, lättirriterad hy.


Lashia Eyelash Design

 

Lashia Eyelash Design var första professionella fransföretaget i Sverige med salong och utbildning för fransförlängning.
Lashia Eyelash Design har även webshopen Lashia Megastore med tillbehör för den professionella salongen och konceptet finns nu även internationellt.
På plats på beauty week 2019 kan du få fransarna fixade och du får prova deras nyhet för verkligt glittriga läppar – ett riktigt instamoment!

Dofta

Dofta är ett svenskt doftvarumärke av kvalitet; med unika dofter och vackra förpackningar utöver det vanliga.
I vårt sortiment finner du lyxiga doftpinnar, doftljus (soyavax), parfymer, lotions(sheabutter) och soap (ekologisk), samt katalytiska doftlampor.
Doftas produkter är fria från sulfater, parabener, paraffin och färgämnen, samt är Vegan Friendly. Vi gör även privatlabel tillverkning till välkända premium varumärken.

Cuccio

Cuccio är nagelsalongernas leverantör. På Stockholm Beauty Week får du gellacknaglar av nagelexperter från Cuccio med Peel it som bas.
Peel it skyddar nageln utan att göra avkall på gellacketss hållbarhet och glans.
Peel it är ett skonsamt sätt att ta bort gellackning utan lösningsmedel eller bortfilning. Prep-Polish-Peel-Repeat!

NORDIC SUPERFOOD by Myrberg

Skönhet inifrån. Framtidens superfood ersätter kosttillskott och kommer ifrån nordiska bär och växter och collagen.
Stilrena koncentrat av bär och grönt, marint collagen, råsaftkoncentrat och teer från den vilda nordiska naturen.
På Stockholm Beauty Week 2019 lanseras ny hemlig kollagenprodukt…!
Imontern bjuds det på Beauty shot med kollagen.

Yogayama

Yogayama är Skandinaviens största yogaskola. Målsättningen är att skapa en plats för individuell utveckling som stärker och berör genom ett brett och noga utvalt utbud av klasser, yogalärarutbildningar, workshops, kurser och events. #joyfullyspreadingyoga
Yogayamas verksamhet bygger på gedigen erfarenhet med internationell prägel som inspirerat tusentals elever på alla nivåer under åren. Lärare med lång erfarenhet och noga utvalda gästlärare bildar tillsammans med Yogayamas lärarutbildningar – Yogayama Teacher Training 500 timmar, en stabil och ständigt växande kunskapsbas.
Yoga är för alla. Läs mer om medlemskap och utbud www.yogayama.se Yoga med Yogayama på beauty week och möt Estelle Nordenfalk, Yogayamas styrelseordförande. Onsdag 15 maj. Stora Scenen.

Eco by Sonya

Eco by Sonya är Skincare, Bodycare och Tanning från Australien i ett och samma varumärke.
100% naturliga ingredienser vårdar huden och ger det där resultatet och effekten som du kräver av ett hudvårdsmärke.
Vegan, Ekologisk och Cruelty Free är några av de många certifieringarna.

My White Secret

My White Secret är naturlig tandblekning med inspiration från skönhetsbranschen – the next beauty thing.
Tandvårds- och blekningsprodukterna har tagits fram tillsammans med tandläkare och är helt fria från peroxider, SLS, fluorid och parabener.
Genom att välja ingredienser och material som värnar om djur, natur och hälsa vill My White Secret göra världen lite schysstare.

Cosmopharma

Cosmopharma erbjuder en helhet inom individuell skönhet. Med en personlig Färg-& Stilanalys, ekologisk & vegansk hudvård och vegansk mineralmakeup skapar du en hållbar garderob och ger din hy den bästa omvårdnaden för naturlig skönhet..
Cosmopharma AB som är ett svenskt företag startade 2006 och utbildar konsulenter över hela Norden.

 

Le Chateau du Bois

Chateau du Bois är lavendeldoft från Frankrike och består i en ekologisk hudvårdsserie och eau de toilette med naturlig doft av lavendel.
Sedan 1890 har familjen Lincelé odlat Lavendel för produktion av skönhetsprodukter på de provencalska kullarna.
Le Chateau du Bois som har produkter både för henne och honom distribueras i Skandinavien av Organic Beauty / M.Åsmundhavn AB som även har Abloom, IXXI och Intraceuticals i sin portfölj.

Me Anima

Me Anima är ett svenskt ekologiskt hudvårdsmärke som inriktar sig på oljor, som snabbt blivit ”den nya krämen”.Me Anima finns nu i en serie med oljor för olika användningsområden, senast är meditationsoljan som ger lugn.Me Anima drivs av aromaterapeuten Katties Åkesson. Katties ger dig tips för vardagen kring hud och välmående. Katties är utbildad i USA och produkterna finns inom kort även på den amerikanska marknaden.

Makeupstudion

Makeupstudion Education startades för över 20 år sedan och är nu Sveriges ledande makeupskola.
Vi har utbildat flera av Sveriges mest framgångsrika makeupartister som har arbetat över hela världen
med uppdragsgivare som: Vogue, Elle, Marie Claire, Versace, Dolce & Gabbana, Tommy Hilfiger, Cacharel och på Fashion Week i Stockholm, London, Paris och New York.

Gold Touch

Gold Touch är en micro needling metod med nanotunna nålar belagda med 24 karat guld så näringsämnena lättare tränger ner i huden.
Gold Touch verkar cellförnyande och ger en direkt spänst och lyster till huden.
Salonger och kliniker får en gratis behandling Gold Touch i behandlingsrummet högst upp Måndag den 13 maj.

Nubalance

Nubalance visar innovativa och effektiva skönhetsprodukter som går till källan av symptomen och gör skillnad!
På Stockholm Beauty Week har du möjligheten att prova på, klämma, känna och testa! Utlottning och tävlingar av spännande produkter och behandlingar!
Exklusiv anti-ageing behandling på plats för mässpris, så passa på i dagarna tre att sätta dig själv i första rummet!

Sweden Nails

Sweden Nails är ett svenskt skönhetsmärke för snygga händer med 10free, vegan och glutenfria nagellack samt hand- och bodylotion.
Hållbarhet är i fokus för de båda grundarna – Linda Hallberg och Cissi Karlhagen som båda kommer från Göteborg.
Båda har över 15 års erfarenhet som nagelteknologer och att ha drivit skönhetsskola. Sweden Nails lanserar sin sommarkollektion Euphoria på beauty week 2019.

Grevinnans Rum

Grevinnans Rum har egen tillverkning i en egen liten hudvårdsfabrik i Grevskapet Gränna.
Allt är handgjort, ekologiskt, veganskt och endast de finaste råvarorna (ingen palmolja) används.
Tvålarna är utsökta och exklusiva och varje tvål är unik i sig. Välkommen in i Grevinnans Rum på Beauty Week 2019!

Coffee magic body scrub

Lilo&Ba har utvecklat en ny ekologisk body scrub där huvudingrediensen är räddat kaffe från Clarion Hotel Stockholm.
En hållbart producerad produkt på naturliga ingredienser där miljövänligt möter lyx. Sverige är bland de största kaffekonsumenterna i världen och här ges kaffet ett längre kretslopp.
På Stockholm Beauty Week tisdagen den 14 maj håller Lilo&Ba tillsammans med Clarion ett hållbarhetsevent där de berättar om projektet och samtidigt lanserar Coffe magic body scrub!

FÄRG

The FÄRG Way handlar om att vara stolt över sig själv, stå stark och våga revoltera mot alla skruvade skönhetsideal. I vår kommunikation visar vi modeller såsom de faktiskt ser ut.
Äkthet är skönhet. För FÄRG handlar smink inte om att dölja ett utseende utan om möjligheten att boosta en look, skapa spännande förändring och att vara kreativ.
Att märket är svenskt, cruelty free och har grymma sminkprodukter är en bonus!

Sthlm Fragrance Supplier

Sthlm Fragrance Supplier är ett indievarumärke , grundat 2016 för att revolutionera traditionella doftprodukter.
Med tidlös design och innovativ funktion för doft, ljus och behaglig inomhusluft ger Aroma Diffuser med tillhörande serie av exklusiva doftoljor en underbar atmosfär, definierad av doft.
Dofterna tillverkas i parfymernas hemland i Grasse, Frankrike. Sthlm Fragrance Supplier produkter och grundare Joanna Kaneteg finns på plats under Sthlm Beauty Week och medverkar i programmet! – First impression last www.sthlmfs.com

Bohemique Collections

Välkommen till Bohemique Collections – för hemmet, salong, spa och hotell.
100% organic Handdukar, morgonrockar och Bohemique Luxury Cashmere.
Lyxigt, hållbart och klassiskt för den medvetna konsumenten & private label.

Luminara

Luminara ljusen är en uppfinning av Walt Disneys kreatörer.
Ljusen har en vacker rörlig låga som är så verklighetstrogen att man får känslan av ett riktigt ljus men man slipper nackdelarna som en levande ljus har: brandfara, sot och dylikt.
Fjärrkontrollen är också ett extra plus då man lätt kan tända och släcka flera ljus samtidigt. luminara-restyle.se

The Whitening Box

The Whitening Box är ett svenskt företag med CE-märkta tandblekningsprodukter.
The Whitening Box är en konsumentprodukt som passar som komplementprodukt för t ex salongen.
Med The Whitening Box kan du bleka dina tänder när du gör annat hemma. På Stockholm Beauty Week kan du bleka på plats till mässpris.

Tidningen Kosmetik

Kosmetik erbjuder den mest träffsäkra kanalen för att kommunicera med hela skönhetsbranschen.
Vi håller branschen uppdaterad om allt från trender och senaste forskningsrön till utbildning, försäljning och nya produkter.
Vi rapporterar också om ny teknik, företag, produktlanseringar, branschstatistik och mycket mer.

ACU CUPS & AROMATHERAPY

by Myrbergs nya skönhetsprodukt Acu Cups samt Aromatherapy serien med 7 eteriska oljor! Med Acu Cups skapas ett undertryck som ökar blod- och lymfcirkulationen och bidrar till reducering av celluliter och en uppstramning av huden.
AROMATHERAPY Eteriska oljor är både doft och funktion. Sedan urminnes tider har de använts för att skapa dofter och parfymer och för sin naturmedicinska verkan.
By Myrbergs oljor är baserad på kinesisk medicin och finns i effekterna Energy, Detox, Strength, Grounding, Relax, Nordic och Sex. På Beauty Week 2019 kan du få en instant face lift – med Acu Cups.

The Handmade Soap Company

The Handmade Soap Company startades på Irland 2010 tillverkades tvålar gjorda på naturliga ingredienser i två kastruller hemma på spisen. Produkterna är baserade på 99,7% naturligt innehåll utvunnet från t ex kokosnöt, frukter och växter.
Dofterna kommer från essentiella oljor. 0,3% av innehållet är godkänt bindningsmedel och konserveringsmedel för att garantera kvalitet.
Idag finns The Handmade Company bla på Apotea.

After Beauty Bar at the Strand

The Strand är ett svenskt brasserie som ligger vackert vid Nybrokajens vatten. Vi serverar frukost, lunch, brunch och middag. Här avnjuter du klassiska och säsongsanpassade smaker i en härlig designmiljö
Under Beauty Week den 13-15 maj öppnar vi upp för en After Beauty Bar kl. 17-21 med specialpriser.
Under Beauty Week serverar vi lunch kl. 11:30-15 – du hittar oss precis över gatan från Musikaliska.

Sweed Lashes

Sweed Lashes erbjuder ett brett sortiment av lösögonfransar och består av tre kollektioner i färgerna svart och brunt.
Alla fransar är framtagna av en av Sveriges mest framstående makeup-artister och har ett fäste i genomskinlig bomull som gör dem enkla att använda för både proffs som nybörjare. Fransarna är handknutna och kan användas upp till 10 gånger.
Om du får möjligheten att komma över en av våra limited edition fransar – tveka inte – innan du vet ordet av är de utsålda. Just nu featuring finska makeupartisten Ida Ekman @ida_elina på Instagram.

Fransstylisterna

Fransstylisterna erbjuder utbildningar i fransar – grundkurs och avancerade utbildningar.
Nyhet är egen serie med lösögonfransar av högsta kvalitet som man kan återanvända 20 gånger! Fransarna säljs direkt mot slutkund via egen webbshop samt till stylister.
Fransstylisternas skola och utbildningar är SEYF-godkända.

Untattoo

Sommar utan tribaltatuering!
Untattoo är något så smart som en tatueringssalong som tar bort oönskade tatueringar.
Träffa Untattoo på beauty week och få råd och bra erbjudanden.

Inspoguide

Inspoguide.com – inspirationsguiden med influencers inom livsstil och skönhet är partner till Beauty Week 2019På Inspoguide bloggar några av Sveriges mest inspirerande influensers inom hälsa, träning och skönhet.
Välkommen in och läs mer och få tips av utställarna på inspoguide.com inför mässan!

Midnattsol Sweden

MIDNATTSOL erbjuder produkter inom skönhet & hälsa. Produkterna bygger på extrakt från bär som har vuxit under midnattssolens magiska ljus.
Det extraordinära ljuset berikar bären naturligt på näringsämnen viktiga för god hälsa och en frisk och vacker hud. Vi tycker att de storslagna, vackra och underbart rena landskapen i norra Sverige är naturen i sin allra bästa form.
Med våra holistiska erbjudanden inom skönhet & hälsa vill vi göra det möjligt för dig att vara ditt allra bästa jag. Vi vill berika ditt liv.

Annabelle Minerals

Annabelle Minerals är 100% naturligt mineralsmink av mica, zinkoxid, titandioxid och järnoxider, för alla hudtyper, inklusive känslig hud.
Du som är vegetarian och vegan blir säkert intresserad Annabelle Minerals! I Annabelle Minerals sortiment ingår naturliga foundations, rouge, concealers, ögonskuggor, puder, highlighters, hudvårdande oljor samt sminktillbehör.

The BrowGal

The BrowGal är brynföretaget från Los Angeles som blivit en favorit hos Hollywoods kändiselit och det naturliga valet för fylligare och definierade ögonbryn.
Framtaget av Tonya Crooks, kändisarnas ögonbrynspecialist och make-up artist (Fergie, Gwyneth, Miley Cyrus, Britney m.fl är alla BrowGals!)

OrtodontiAkademin

OrtodontiAkademin är kända för en särskilt exklusiv form av digitalt planerad tandreglering och som sker helt osynligt för omgivningen.
OrtodontiAkademin erbjuder också den senaste trenden med skenor. De underlättar en aktiv livsstil.
OrtodontiAkademins specialisttandläkare och grundare Anna Hajati kommer till Stockholm Beauty Week och berättar om vägen till ett vackert leende

INIKA Organic

INIKA Organic är ett prisbelönt 100 % naturligt Makeupmärke från Australien
INIKA kompromissar inte med vare sig påverkan på naturen, människan eller kvaliteten på produkterna.
Produkterna är Ekologiskt Certifierade och Vegan Certifierade.

Luis Hamton

Luis Hamtons kollektioner görs i begränsade upplagor och efter din beställning direkt från fabriken direkt hem till dig i en snygg förpackning.- för att det är mer hållbart.
Luis Hamtons ledningsgrupp har tillsammans arbetat inom mänskliga rättigheter. inköp, miljö och hållbarhetsfrågor och grundfilosofin är att göra så lite avtryck som möjligt på planeten och få människor att bli mer medvetna.
På Beauty Week 2019 lanseras strumpor, tofflor byxor, hoodies, mjukisdressar och sköna accessoarer Allt i 100% av den finaste kashmiren.

Reserol

Skönhetsprodukten Reserol innehåller resveratrol, det antiinflammatoriska ämne som finns naturligt bla i rödvin. Reserol har genom resveratrolet även antioxiderande egenskaper och anti-aging effekter. Genom det revolutionerande sättet som Reserol intas så är upptagningsförmågan i kroppen starkare än t ex genom kosttillskott.
Reserol har ett serum med reservatrol som har tydlig anti-aging effekt!

Resultat Naprapat

Resultat Naprapat är naprapater, kostrådgivare och personliga tränare med fokus och stort intresse för kroppen.
Missa inte en lättare behandling i mässan eller en helkroppsmassage i behandlingsrummet!

Bodybees

Bodybees är ett familjeägt och nystartat svenskt hudvårdsföretag. Intresset för naturlig hudvård startade i Sydafrika, där landets naturliga ingredienser förändrade både huden och livet.
Med utgångspunkt från den Sydafrikanska vetskapen om naturliga ingredienser och kurer lanserar nu Bodybees sin första produktserie. Serien består av hudbalsam och läppbalsam med olika egenskaper för olika hudtyper.
Bodybees hudvårdsprodukter skyddar, återfuktar och stärker huden – med hjälp av vårdande ingredienser enbart från naturen. Bodybees lanseras på Beauty week 2019.

Get Raw

GET RAW är mellanmålet som ger energi med riktigt vitaminrikt innehåll utan tillsatser men späckat med antioxidanter.
Dessutom är Get Raw supersnygga i handväskan och perfekta på event såsom Stockholm Beauty Week!
Get Raw startades för fem år sedan av mor och dotter i Malmö.

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *