MY WHITE SECRET

Innehåller reklam och annonslänkar för Lyko

På Stockholms beauty week kom jag kontakt med varumärket My white secret. Det är en premium serier för tänder som innefattar hemma tandblekning som är helt naturlig. Det är väldigt unikt med deras tandkräm för dag och natt. Produkterna är 100% naturliga. Hur fina är inte dessa förpackningar? Jag är kär!

my white secret                                          

-Innehåller adlinks- 

Dom har en unik dag och natt tandkräm har formulerats med hjälp av brittiska tandläkare för att naturligt kunna bleka dina tänder med endast naturliga ingredienserna. Fri från Parabener och SLS, de har ersatt fluorid med Xylitol. Grymhet-fri också vi använder vegetabiliskt glycerin.
Dagformeln använder Xylitol för att skydda tänder och förhindra fläckar under hela dagen. Med smak av pepparmintolja för fräsch mint smak. Natriumvätekarbonat återställer tändernas naturligt vithet samtidigt som det håller tandköttet frisk. .

Nattformeln smaksatt med spearmint och utan att skada dina tänder ljusar den upp dom med Active Charcoal, som tar bort fläckar från tandens yta utan att skada emaljen. Innehåller även Silica som bidrar till att säkerställa det hälsosamma tandkött du vill åt tillsammans med mineraler och E-vitamin för att återställa din emalj över natten.

Recension:

Det var riktigt fräsch tandkräm och jag tyckte det var super att det fans som reseförpackning, jag har redan nu upplevt vitare tänder och jag kommer definitivt att köpa igen. Jag tyckte om den lilla Bambo tandborsten för den var så liten och gjorde att jag kunde borsta på insidan av undertänderna där jag har en liten vajer som annars är svår borsta under med eltandborste. Har du en sådan, köp den, den går riktigt under för stråna är tunna och lite som pilar om det säger dig något.  Det viktiga är att borsta tänderna i rätt vinkel snett lutat så att man ej får tandköttsproblem med ”tandfickor” något jag tidigare haft minimalt och kanske kommer blogga om, för få vet hur man borstar tänderna rätt.

God tandhälsa är något jag prioriterar väldigt högt och här har jag inga pristak, vill ha det bästa för mina tänder och vill ej slita ner dom i onödan med olika slipande whitening tandkräm som finns i matbutiken, dessa har jag slutat med för flera år. Jag insåg tidigt att kommer slita ner emaljen på sikt och att man bör undvika att använda dessa daglig basis. Jag har testat liknande tandkräm men den hade inte lika god smak, smaken är viktigt tycker jag med.

Därför tycker jag att My white Secret som är naturligt och som bleker på kvällen med Active Charcoal passar mig perfekt som är naturlig blekning av tänderna!

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.