Masq+

Har du hört talas om det svenska skönhetsmärket Masq+? Dom har sheet mask för nästan alla behov som din hud behöver. Jag använder detta regelbundet det är ett måste hos alla som uppskattar att ta hand om sig själv. Det är väldigt enkelt, rengjord hud, lägg på en mask, låt den verka, avsluta med ansiktskräm. Klart!

Masq+ Powerlite

Är en serie vårdande ansiktsmasker fulladdade med aktiva ingredienser för olika hudtyper och behov. Jag älskar sheet mask som ni vet och jag samlar på dom. Jag tycker det är riktigt bra att det finns olika typer av sheet masker för olika behov..

Ofta brukar jag använda masker med fukt för jag får ibland lite torr hy. Jag tror därför jag regelbundet använder sheet mask som har bidragit till att jag inte fått rynkor för det fukt a och o om man vill ha en fin hy.

Dom olika Masq+

SerumMASQ+ After Sun – vinnare i Swedish Beauty Awards i kategorin Årets Ansiktsvård under 200kr.

SerumMasq+ glow ger din hy en fräsch lyster inför dejten eller festen. Den skräddarsydda ansiktsmasken innehåller ett aktivt serum som mättar huden med boostande och stärkande effekter från superbär,

SerumMasq+ upload ger en riktig vitaminkick när din hy känns trött och saknar spänst.

SerumMasq+ relax tar hand om din hy lite extra när du behöver varva ner.

MASQ+ Bubble & Cleansing Foam –Djuprengörande skummande ansiktsmask som gör huden ren och fräsch.

Powerlite MASQ+ Firming & Nutrition är fulladdad med aktiva ingredienser, bl.a. fuktgivande collagen, ginkgo biloba som ökar blodcirkulationen och antioxidanterna C- och E-vitamin.

Powerlite MASQ+ Rejuvenating & Moisture är fulladdad med aktiva ingredienser, bl.a. fuktgivande hyaluronsyra, lugnande trollhassel och stärkande C- och E-vitamin.

Hur fantastiska egenskaper har inte Masq+ olika masker? Det täcker alla behov skulle jag säga, förutom acne. Vill du med ha lite Masq+ sheet mask kan du med köpa Masq + här

 

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *