Resveratrol på film upptas bättre än i tablettform

resveratrol

Är du som mig nyfiken på Resveratrol? Det är super intressant enligt mig, jag har tagit detta hälsotillskott lite till och från en längre period och jag gillade det starkt. Jag fick mer ork, bättre hår och jag kände att jag sov lite mindre. När jag tänker tillbaka på det ska jag genast börja ta mina Resveratrol filmer från Reserol igen för nu är dom så fräscha när dom smaker mint, det finns givetvis utan smak med. Jag tänkte börja gå in på ämnet först.

Resveratrol

Resveratrol är en del av en grupp föreningar som kallas polyfenoler. De är tänkt att verka som antioxidanter, skyddar kroppen mot skador som kan ge dig högre risk för saker som cancer och hjärtsjukdomar. Det är i huden av röda druvor, men du kan också hitta den i jordnötter och bär.

Många tlllverkare har försökt att tjäna pengar på att sälja produkter med Resveratrol genom skapa olika tillskott, dom flesta är gjorda av tabletter och innehåller innehåller extrakt från en asiatisk växt som heter Polygonum cuspidatum andra resveratroltillskott är gjorda av rött vin eller rött druvkstrakt. Den bästa Resveratrol är syntetiskt och framställd i labb, den har egenskaperna du vill åt och för bästa upptagningsförmåga bör den tas som film. Företaget bakom Reserol som jag äter som är film dom har svenskt patent på denna film… varför syntetiskt undrar du? jo det är exakt samma mängd varje gång, du vet exakt vad du får, jämn hög kvalité.

Som ni förstår finns det sviktande kvalitéer på Resveratrol och vill man som mig ha den bästa på marknaden ja då bör ni köpa det online här: RESEROL RESVERATROL BOOSTING FILMS.

Jag kommer utveckla detta inlägg mer om varför du får bättre valuta för pengarna med film vs tabletter men kort och gott är det absorberas via slemhinnan i din mun inom 5 minuter och du får 80% upptagning gentemot tablett.

Hälsofördelar Resveratrol

Det är svårt säga exakt vad som du kan förvänta dig men vissa upplever, det finns otroliga mängder studier över hur bra resveratrol är för dig.

  • Viktförlust
  • Bättre hår, hy
  • Piggare
  • Allmänt mer frisk
  • Minskad risk för cancer och hjärtproblem
  • Alzheimer
  • Diabetas

Sidoeffekter:

Hittills har studier inte upptäckt några svåra, även när resveratrol tas i stora doser.

 

Har du testat? Det är verkligen lyx hälsotillskott för den som väljer ta sig råd…
Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.