Exilis Ultra 360 ansikte och hals behandling

Exilis-Ultra-360-ansikte.jpeg

Jag har testat den spännande behandlingen Exilis Ultra 360 för ansikte och hals för drygt en vecka sedan på The timeless clinic och jag blev såld direkt på behandlingen. Jag hade hört att den skulle vara en Wow behandling, då det är en av de främsta behandlingarna på marknaden för att lyfta upp och strama upp huden i ansikte och på kropp och jag blev då inte besviken.

The Timeless Clinic är en toppmodern klinik i Barkarby som har de senaste skönhetsmaskinerna på marknaden med kunder som kommer långväga för få resultatinriktade behandlingar. Även jag som bor i city åkte dit och det var verkligen värt resvägen. Faktum är att det är svårt att finna bra kliniker, förr brukade jag resa till en annan stad bara för fixa håret förr tills jag hade hittat en värdig ersättare i Stockholm.

The Timeless Clinic lokaler var otroligt fräsch och ren och jag som besökt otroligt många kliniker, kan säga att denna hör till eliten i Stockholm när det gäller bemötande, lokalen, behandlingar och trevliga anställda. Jag vill säga att detta är inget sponsrat samarbete utan ni som följer min blogg vet att jag alltid genuint bara tipsar om det jag tycker är bra. Däremot så fick jag följa med och se kliniken med några vänner i branschen inför en Stockholm beautyweek mässa.

EXILIS ULTRA 360

Maskinen kombinerar kraften av ultraljud och radiofrekvens för att värma upp subkutana vävnader. Behandlingen främjar uppstramning av kollagenfibrer och justerar de subkutana fettlagren under huden. Även en ytlig uppvärmning av dermis sker för att stimulera bildandet av nytt kollagen.

  • Kroppsskulptering
  • Hudföryngring
  • Slapp hud
  • Fina linjer och rynkor
  • Fettförbränning

Så kändes EXILIS ULTRA 360 recension

Jag tyckte att behandlingen var behaglig och man får ett tjock lager skyddande kräm över ansiktet för att skydda mot värmen. Värmen var riktigt skön och jag njöt av behandlingen, det kändes mer som en massage då munstycket gick över området flera gånger i ett ganska hårt tryck. Jag gick till Magdalena som var riktigt trevlig och noggrann, tiden flög.

EXILIS ULTRA 360 resultat:

Jag hade inte så stora förväntningar på att se resultat direkt efter behandlingen, men det gjorde jag faktiskt. Det jag såg var att hakan kändes mer stram, men när jag visade vänner såg dom att hela mitt kindparti hade lyfts och även mungipan och dom hade helt rätt. Jag hade varit för fokuserad på mitt problemområde och missat helheten. Efter behandlingen kliande huden lite, vilket jag vet är ett tecken på att kollagen bildas och huden kändes väldigt stram, tight, det gick inte lyfta ut den som man gör när man drar i kinden på samma vis som innan. Den är mer klistrad.

Nu har det gått en tid och det är dags för omgång två, behandlingen ska helst göras i kur på 3 gånger. Men jag tror att det räcker för mig med två gånger för jag har så stram hud. Det jag upplever nu är att jag knappt kan lyfta min hud från ansiktet, huden är så tight. Jag älskar det!

Detta gör mig nyfiken på hur människor mer mer lös hud, typ 40 + år gamla skulle få för resultat av Exilis ultra 360. Jag har eventuellt en vän som är närmare 50 år som kommer att boka in en tid hos The timeless clinic för Exilis ultra 360 i ansikte och hals.

@timelessclinics Instagram

Min Instagram @beautybyjen.se

@stockholmbeautybweek

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *