Recension RNW Der. Esthe Cica Source Sheet Mask

recension-rnw-de…ource-sheet-mask:

Innehåller annonslänkar

Jag har haft möjligheten att prova Esthe Cica Source Sheet Mask och jag är mycket nöjd med resultatet. Dessa ansiktsmasker kommer i en förpackning med 10 stycken och är perfekta för en regelbunden hudvårdsrutin och jag tycker verkligen om RNW sedan innan.

Kort om RBW

RNW (ReinNeW) är ett skönhetsmärke som fokuserar på att erbjuda effektiva och naturliga hudvårdsprodukter. Märket strävar efter att använda vetenskapligt bevisade ingredienser och innovationer för att främja hudens hälsa och skönhet.

Recension RNW Der. Esthe Cica Source Sheet Mask

För det första är jag imponerad av maskens material. Den är tillverkad av tunn och följsam bomull som passar perfekt på ansiktet. Masken sitter bra och ger en behaglig känsla utan att irritera huden.

När det kommer till själva essensen i masken är den berikad med cica-extrakt, som är känt för sina lugnande och återställande egenskaper. Jag upplevde verkligen att masken hjälpte till att lugna min hud och reducera rodnad och irritation. Efter att ha använt masken kände jag att min hud var återfuktad och mjuk.En annan positiv punkt är att masken är doftfri, vilket jag uppskattar då jag har känslig hud och inte gillar starka dofter i mina hudvårdsprodukter. Det är otroligt rikligt med serum i masken.

Sammanfattningsvis rekommenderar jag Esthe Cica Source Sheet Mask. Den ger en avkopplande och återfuktande behandling för huden och är perfekt för dig som vill ha en lugnande effekt på din hud. Prova den och känn skillnaden själv!

Betyg 10/10

Pris: Under 40 kr styck, mycket prisvärt!

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *