HERLA Black Rose serien

Jag har testat dagkräm och nattkräm från det polska skönhets varumärket Herla, i serien Black Rrose. Har du inte hört talas om Herla och tycker hudvårdsprodukter som doftar gott, är bra och känns lyxiga bör du lägga namnet på minnet. 

Jag kom i kontakt med Herla på ett event och föll genast för att produkterna som doftar så fantastiskt gott. Jag fick då med mig några tester som kroppsoljor som är helt underbara, kroppspeeling med mera. Produkterna skapade från naturen!

 

Black Rose-serien är ett säkert alternativ till invasiv estetisk medicin, tack vare den patenterade aktiva ingrediensen LinefillTM. Black rose extrakt med svart ros förbättrar hyns textur, fasthet och ger en hy med glow!

Herla Black Rose Ultimate anti-wrinkle day lift cream:

 

Är en ansiktskräm som är intensivt uppstramande anti-ageing och innehåller en unik sammansättning av av svartros, vildros och damaskrosextrakt. 

Ger: fastare hud, elasticitet, minskar rynkor och ser till att huden får näring på djupet. Ger naturig lyster.

Mängd: 50 ml
Pris: 840 kr 

 

Herla Blaack Rose Intense anti-aging night remedy cream

Återställer din hud under natten tillför en optimala fuktnivån i din genom att mjuka upp horisontella rynkor i pannan, samt rynkor runt mun och näsa. 

Mängd: 50 ml

Pris: 840 kr 

LinefillTM vad är det?

Är en typ av “Al in one anti age”  rik olja från sesamin som ger ”allt-i-ett” anti-aging-behandling, återställer förlorad fasthet, förbättrar ansiktskonturer, minskar rynkor och fyller konturen kring munnen genom öka syntesen och lagring av lipider.

 

Recension: 

Dagkrämen går snabbt in i huden och använder man den några dagar upplever jag att huden ser mer lystrig ut. Jag har normalhy men är lätt yttorr. Krämen känns väldigt fräsch och jag fick med spatel förpackningen.

Nattkrämen känns även bra den, inte för tjock heller. 

Tycker du om ros doft så är detta verkligen en hudvårdsserie du bör testa, personligen så tycker jag inte om ros doft. Men som tur är när krämen väl torkat så försvinner doften. Just Black rose är väldigt vanligt inom dyrare finare hudvård  och sägs vara bra för hudens celler. Rose oljan är även antiinflammatoriska egenskaper. Det ger en plumpande effekt och jämnas ut hyn. Resultatet blir att ansiktet verkar fräscht och mer glow:igt. På Nk såg jag att Rose var det senaste inom hudvård inom annat världskänt varumärke.Black rose serien har fler produkter som olja, ögonkräm mm.

Betyg: Jag anser att produkterna ger det dom utlovar!

Kort om varumärket Herla:


HERLA är ett av de ledande premium varumärkena som specialiserade på tillverkning av naturliga och professionell kosmetika för ansikte och kroppsvård som bidrar med de senaste globala ECO-trenderna. Skapad med passion för ren natur, dess fördelar och naturliga skönhet. Företagets grundades 1992. Skönhetsprodukter är designade för privatpersoner  och professionella kunder hos SPA- och wellness institut och välrenommerade dermatologiska och estetiska medicinska kliniker.

HERLA tillämpar ingredienser av högsta kvalitet och beprövade resultat som har valts genom rigorös screening

strikt testad i HERLA Research Institute. Över 96% av ingredienserna i våra produkter kommer från naturen.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *