Singles Day Flash Sale Sudios alla hörlurar

sudio E2

Samarbete med Sudio

I denna bloggpost vill jag göra er uppmärksammande om Singles Day Flash Sale hos Sudio endast under 48h mellan 8-9 november:25% rabatt på hela hemsidan samt Singles Day Flash Sale och det är 35% rabatt på alla T2 hörlurar.

Sudio T2

  • IN-EAR EARBUDS
  • ACTIVE NOISE CANCELLATION
  • PERSONALISED SOUND
  • SWEAT AND SPLASHPROOF
  • COMFORTABLE FIT
Sudio sand https://www.sudio.com/se/e2-sand

Här skrev jag en recension om Sudio E2 sedan innan, nu har jag ett tillpar fast i Beige som jag tycker är otroligt fina.

Det är väldigt bra att ha två par att byta emellan, dels om den ena är urladdad men även om man känner för variation. Personligen upplever jag ibland att jag råkar ut för att jag inte har mina hörlurar laddade ibland och då vill jag inte ut att gå.

Det är hela 18 månaders garanti på Sudios hörlurar.

Bevara dina hörlurar i rent och hygieniskt skick med care kit rengörigset för hörlurar

och jag såg att dom har ett ”care kit” för 249 kr som man kan köpa. Jag vet inte hur ni håller era hörlurar rena men ett rengöringskit för hörlurar har jag inte sett någon annan hörlur aktör sälja, vilket är märkligt. Personligen har jag upplevt att det kliat lite i mitt vänstra öra och det fick min tänka på trappa upp och rengöra lite extra.

Tips för att inte tappa bort hörlurarna

För att få sina hörlurar att hålla väl gäller det att hålla dom fina, lägga tillbaka dom i sitt case, att dom sitter väl så att du inte tappar dom i marken.  Jag har själv ett cas e på min hörlurar förpackning för att inte tappa bort dom lika lätt. Just fodralet skyddar säkert en del med.

Spana in Sudio och ta del av 48h mellan 8-9 november:25% rabatt på hela hemsidan (gäller 4-13 november) samt Singles Day Flash Sale och det är 35% rabatt på alla T2 hörlurar.

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.