arbeta hemifrån med network marketing

Är du sugen att börja arbeta hemifrån med skönhet. I detta inlägg ska jag berätta om Network marketing och hur det är att driva ett eget företag inom hälsa/skönhet online!

Jag som skönhetsbloggare är allmänt intresserad Network marketing och denna typ passiva arbete som Network marketing medför. Jag har därför personligen träffat försäljare i de flesta företagen som är verksamma i Sverige och numer arbetar jag med Network marketing och kan hjälpa dig komma igång med din verksamhet utan att det kostar dig något mer än tid.

Guide om Network marketing

Läs min guide om Network marketing och lär dig hur du kan komma igång och marknadsföra hälso-, smink- och skönhetsprodukter hemifrån online. HÄNG MED!

Hemförsäljning smink/skönhet/hälsa

Förra generationens hemförsäljning

Du känner säkert till ”Homepartyförsäljning”, idag 2020 är det en trend som dalar drastiskt nedåt.

  • Dels beror det på att det kostar oftast att komma igång och för att vi vill själva kunna lägga går beställning hemifrån online vs ett beställningsformulär på en fest.
  • Du är ofta bunden vara på plats.

 

Network marketing

Network marketing är ett långsiktigt bra extrajobb för många och många driftiga människor är som är extra flitiga och kan faktiskt leva på detta.Som med alla arbeten så kräver det att du gör grovjobbet först innan du kan skörda inkomst. Du kommer inte få pengar på dag 1! (fast det har hänt). 

arbeta hemifrån med network marketing

Så här funkar Network marketing

Konceptet går ut du väljer ett företag du vill arbeta för och marknadsför deras produkter.
Företaget i sin tur lägger all sin kraft på utveckla de bästa produkterna och sparar in onödiga kostnader på marknadsföring, då du gör marknadsföringen.

Du tipsar och förmedlar försäljning och får provison

Istället så använder som dom av konsulter/ambassadörer (dig) och får du kunder som köper varor så får du  provision (pengar) för det.Detta är precis samma Influencer gör på Instagram och Youtube med ”adlinks” och refererar försäljningar och får provision!

Som konsult/ambassadör så kan även du visa produkterna i dina sociala medier, direkt meddelande till vänner och bekanta. Konceptet är ganska så enkelt, du väljer vad du vill sälja: makeup, hemförsäljning & sminkparty.

Försäljningen sker online i din egna butik du får av företaget!

Du har en egna landningssida som du får från företaget du valt att arbeta för. Du kan sköta allt från en app via din telefon. Redan uppsatt du kan lägga in viss personlig info om dig själv.

Jobba hemifrån med Network marketing

Du behöver ingen förkunskap att börja jobba hemifrån. Att arbeta med skönhet är något många kvinnor/män har som intresse och det gör det lätt att komma igång som konsult. Det kostar inget att komma igång!

Det krävs en viss investering:
Av din tid, du kan givetvis sälja produkter som du aldrig testat eller äger. Men om du köper hem och testar brukar det gå lättare att sälja/marknadsföra men det är inget måste!

NETWORK MARKETING ÄR NYA generationens hemförsäljning ONLINE

Här sker all försäljning online, du kan enkelt skicka en länk till en vän som kan köpa från din egna ”online butik”. Det är ett enkelt extrajobb, heltidsarbete, som du enkelt att driva ifrån din dator eller mobil, varifrån man vill i världen.

Passar:

 • Perfekt för dig som drömmer om att ett eget företag med att driva en Lifestyle business
 • Du vill inte vara låst 9-17 och komma ur ekorrhjulet. Med ett Freedom företag kan du arbeta på dina villkor.
 • Det kostar inget att komma igång!
 • Du kan skapa egna kampanjer!
 • Du har inget lager!
 • Har du sålt till en kund får du fortsatt betalt för kommande köp!

 

Fördelar/nackdelar med network marketing

Kostar inget att komma igång, du har din egna hemsida som är kostnadsfri online. För denna typ av jobb från hemmet ge en välbehövt ett tillskott i kassan och en guldkant i vardagen.

Även fördelar som rabatter på egna produkter för eget bruk ger stora besparingar. Många går med i Network marketing och säljer/värvar så att dom får sin egen förbrukning gratis och provision på under konsulter. Alla har olika mål. Det kan antingen vara ett extra jobb eller ett heltidsjobb.

Det finns givetvis aktörer som är mindre seriösa som man bör hålla sig undan. Detta är inget genväg till att tjäna stora pengar, det är endast dom aktiva som lyckas bra. Nu har jag inte stenkoll på dom olika aktörerna men undersök gärna hur provision modellen ser ut. Det är viktigt du väljer ett varumärke du kan så för!

Försäljningskanaler:

 • Vänner, bekanta
 • Homeparty
 • Hemförsäljning
 • Blogg
 • Instagram
 • Egna shop online

Network marketing i Sverige

Här urval av de bästa svenska hemförsäljnings, Network marketing företag i Sverige inom kosmetik, smink hälsa och de erbjuder svenskt försäljnings material.

 • Oriflame:
  Oriflame är ett ledande skönhetsföretag inom direktförsäljning. Dom erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa skönhetsprodukter och du får möjligheten att starta din verksamhet.
 • Mary kay:
  Dom är väldigt kända sedan många år, dom finns på svenska och här kan du bli värvad och bli en konsult.
 • Nu Skin:
  Innovativa skönhets- och wellnessprodukter. Har produkter inom skönhet, smink, hudvård, men även skönhetsmaskiner.
 • Forever living:
  Forever Living är tillverkare och distributör av Aloe vera. Sedan över 40 år tillbaka är Aloe vera basen för Forever Livings verksamhet.
 • Marja Entrich:
  Svenskt företag inom ekologiskt hudvård. Dom var verkligen tidiga på bollen.
 • Morinda: Har en produkt med som är Noni baserad, erbjuder make up med mera. Konceptet kommer från Norge.
 • Cosmopharmas:
  Produkter baseras främst på kallpressad dagsfärsk Aloe Vera och välgörande mineraler från Döda havets salter och lera.

komma igång med network marketing

Mina upplevelser:

Jag själv arbetar Network marketing och det går bra för mig. Jag vet att många är skeptiska till denna typ av “extra arbete” men ni vet säkert hur bloggare får provision på att förmedla rabattkoder och göra Swipe upp på Instagram? Det är ungefär samma.

 

KOM IGÅNG NETWORK MARKETING 

För komma igång med Network marknadsföring behöver behöver du bli värvad av en sponsor/coach.

 • Det beror på att du behöver en coach/mentor som hjälper dig hur du kommer igång. (vilket är kostnadsfritt)
 • Det behöver nämligen få viss kunskap/verktyg, samt at företagen vill inte låta vem som helt jobba för dom.
 • >>>>>Hitta din coach<<<<<<

Maila mig på:

info@beautybejen.se

Kommentera gärna företag jag glömt och dina egna erfarenheter!

 

 

Network marketing  är inte pyramidspel

Många företag får dålig publicitet pga av okunskap, Network marketing som ger genom MLM försäljning och ska inte växlas ihop med Pyramid försäljning, vilket är något helt annat. MLM är seriöst, multi network marketing.

Passiv inkomst

MLM – Kommer