Daglig hudvård för torr, känslig och atopisk hud

Visste du att en god hudvårdsrutin börjar redan i duschen? Har du torr, känslig och eksembenägen hud bör du välja en skonsam rengöring och inte duscha för varmt eller för länge. Till din hjälp finns Locobase nya Everyday Special-serie som reducerar fuktförlust i upp till 24 timmar och håller huden lugn och glad.

Tvål och vatten torkar ut huden och därför är det viktigt att använda en mild duscholja med hög fetthalt istället.

 

Hudvård och rengöring för torr hy

Locobase Everyday Special – daglig hudvård för torr, känslig och atopisk hud

Atopisk hud

Atopisk dermatit är en hudsjukdom som är vanlig hos små barn. Den kallas också atopiskt eksem. Den visar sig som torra, röda och kliande utslag. Det finns en hel del du kan göra själv för att lindra besvären.

Locobase Everyday Special

Det nyskapade produktkonceptet Locobase Everyday Special är speciellt framtaget för att hjälpa personer med torr, känslig och eksembenägen hud att få mer kontroll över sina hudbesvär. Produkterna hjälper huden att återställa sig och är godkända av Asthma Allergy Nordic.

  • Locobase Everyday Special Shower Oil är en ny, innovativ formula berikad med Oat Lipid, Canola Oil och vitamin E. Den skonsamma duscholjan har hög fetthalt (70%) och specifika hudidentiska fettämnen som skyddar huden från att torka ut. Eftersom duscholjan inte innehåller vatten är den extra passande för eksembenägen hud, som rekommenderas att inte duscha eller bada för länge.
  • Locobase Everyday Special Body Lotion är en ny, innovativ formula berikad med Oat Lipid, Betaglukan och Sodium PCA och rik på specifika hudidentiska fettämnen. Den går snabbt in i huden utan att kladda, stärker hudbarriären och ger omedelbar och långvarig återfuktning.

Reducerar fuktförlust i upp till 24 timmar

Locobase Everyday Special Shower Oil och Body Lotion börjar verka direkt efter applicering och reducerar fuktförlusten från huden i upp till 12 respektive 24 timmar.Dessutom visar kliniska studier mycket god hudvänlighet för känslig hud. Produkterna är kliniskt testade, oparfymerade och passar hela familjen – vuxna och barn från 0 år.

Problem med Eksem och hudirritation?

Locobase Eczema Cream? En behandlande kortisonfri specialkräm för symtom på eksem och hudirritation

Den kroniska cykeln med återkommande skov är typisk för atopiskt eksem och påverkar såväl välbefinnandet som livskvaliteten. Men det finns hjälp att få. Vår senaste nyhet Locobase Eczema Cream är en kortisonfri kräm för behandling av eksem och hudirritation. Locobase Eczema Cream minskar klåda, torrhet och rodnad och lugnar irriterad hud. Dessutom stödjer den hudens naturliga läkningsprocess och hjälper till att förebygga hudinfektion. Locobase Eczema Cream mjukgör och återfuktar torr hud och absorberas snabbt utan att kladda. Den är kliniskt testad på eksemhud och godkänd från 0 år.

Var hittar jag Locobase?
Locobase hudvårdsserie säljs på apotek. Rek. cirkapris: Locobase Everyday Special Shower Oil 129 kr/300 ml. Locobase Everyday Special Body Lotion 149 kr/300 ml. Locobase Eczema Cream 109 kr/30 g.

Locobase – före, under och efter hudbesvär

Locobase är en serie väldokumenterade specialkrämer som har använts i generationer för torr, mycket torr, känslig och atopisk hud. De är utvecklade tillsammans med skandinaviska dermatologer. Utöver Everyday Special-serien och Eczema Cream finns klassikern Locobase Protect som lanserades 1988 under namnet Fet kräm. Locobase Repair är reparationskrämen för mycket torr och sprucken hud och är den mest sålda hudvårdskrämen i svenska apotek.Läs mer om Locobase hudvårdsserie på www.locobase.se

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

2 kommentarer

  1. Dusholja har verkligen räddat min hy, kan inte leva utan 🙂

  2. Har aldrig använt duscholja, kanske blir att prova nu! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.