Steampod recension plattång

steampod loreal

Innehåller reklam annonslänkar för lyko.se

Jag har testat en Steampod plattång och jag trodde först inte den skulle vara så bra. Faktum är att jag haft den i en låda ett halvår utan ens vågat testa för jag vet jag blir nöjd med min andra plattång. Men så häromdagen så hade jag sådan hår som inte går rädda med en plattång, ni vet ett hår som fått självtorka och krusat till sig och därför behöver tvättas om. Då slog det mig att jag ska ge men Steampod en chans och vad den levererade!

När jag väl var klar kom min vän för lite bubbel och hon ville även platta sitt hår, hennes var då fettigt och lite risigt efter gymmet och när jag körde Steampoden igenom hennes hår blev håret verkligen uppfräschat och flottigheten försvann på något konstigt vänster. Håret kändes plötsligt som nytvättat, vi tänkte att det beror nog att det blir samma effekt som när man streamar kläder och bakterier dör av ångan.

Håret håller i flera dagar, många upplever att håret Boom håret är rakt för flera dagar!

Recension av Steampodd 2.0

Produkt: Platttång med ånga

Pris: ca 2700 kr

Passar: För frissiga hår som normalt är svåra att tämja, men verkligen för alla. Men har du riktigt kort hår kan det vara lite svårare komma åt.

Steam teknologin: Ger återfuktande ånga, gör det lättare att få håret rakt jämfört traditionella plattänger.

Ger: Glans, halverar tiden med styling!

Recension av Steampodd 3.0 (i teknikjämförelse ej testat)

Fördelar med att uppgradera, numera har det kommit en ny variant som heter Steampod 3.0 som är lättare, lite tunnare och vattentanken är inbyggd numera. Det blir enklare att bära med sig då den är 30 % lättare och 40 % tunnare. Definitivt värt ett köp om du vill ha med dig den på resan.

Tämjer verkligen frizzigt hår!

Köp Steampodd alla modeller 

Rekommenderade artiklar

2 kommentarer

  1. Tack för recensionen! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *