Recension: Hairlust hair growth hairformula gummies

recension hair lust hair growth formula

Innehåller reklam och annonslänkar för Hairlust

Jag har ätit Hair lust hair growth formula hair gummies nu i ett par månader.

Recension Hair lust hair growth formula hair gummies

Det bästa med dessa är att dom är lätta att komma ihåg och äta, det är bekvämt när det är gummies då jag tycker det kan vara lite svårt att få ner tabletter varje dag. Det blir att jag drar mig för att äta. Dessa från Hair lust hair growth formula är goda och smakar lagom sött. Det är väldigt bra äta kosttillskott för håret och det hjälper även att naglarna växer. Jag har tidigare testat andra varianter och vissa har varit väldigt äckliga i smak trots det är tabletter som inte borde smaka och då har jag inte ens ätit upp dom. Vill man verkligen få håret att växa bör man även investera i att ta hand om hårbotten. Hairlust har många olika schampon för det och även ett örngott i äkta bambu som är super lent material, som siden. Det bidrar att håret inte går av då det skapar mindre friktion. Det har jag även investerat i, så skön att sova på, bonus är att det även ger mindre rynkor på ansiktet.

Ett tips är att prenumerera på dina hair gummies för att spara 10 % och slippa att dom tar slut. Praktiskt! För att du ska märka skillnad på håret behöver du äta dessa i minst 3 månader skulle jag säga, då har håret hunnit växa ca 3 centimeter.

 

Innehåll: Dessutom är de helt fria från gelatin, gluten, laktos eller andra konstgjorda smaker och färgämnen. Utöver det är de veganska och sockerfria. En burk innehåller 90 tuggvitaminer vilket räcker till ca en månads förbrukning. Dom innehåller 14 viktiga vitaminer, (bland annat: Biotin, zink och selen bidrar till att bibehålla normal hårväxt) och mineraler som behövs för att bibehålla ett normalt hår från insidan och du ska dosera 3 gummies per dag. Våra kroppar behöver även mineraler och inte bara vitaminer.

Slutligen: Jag upplever att jag inte tappar lika mycket hår och det som växer ut känns friskare. Troligtvis har jag haft brist på något, jag försöker även dricka mer vatten och motionera mer för få min kropp att må bra. Samt även minska på stressen i mitt liv vilket är stor faktor till att många tappar hår. Jag har även slutat med löshår och börjat göra inpackning en gång i veckan när jag tar ett bad. Man måste verkligen se över helheten om man vill få ett vackert hår, allt kan inte lösas med hårtabletter.

Mineraler för håret:

Mineraler behövs i små mängder, men våra kroppar kan inte själva tillverka dem. Därför behöver vi få i oss mineralerna med maten vi äter. B-vitamin är känt som ”hårets vitamin” och består av 8 olika B-vitaminer. Vitamin B1, B2, B3, B5, B6, B12, Niacin och Biotin.

Varför växter inte håret?

Inre faktorer: Hormoner, stress, sjukdomar påverkar både hud, hår och naglar och även sömn och kost. Vi blir vad vi äter även när det kommer till håret. Stoppar du i dig skräp och inte får tillräckligt med näring så kommer det också märkas på håret. Det blir livlöst och växer inte lika bra. För att få bra hårväxt behöver man ge kroppen näring inifrån, Vårda inifrån med bra näring. Det här ska man verkligen prioritera om man vill ha bättre hårkvalitet. Exempel på bra näringsämnen är biotin, kisel, hirsextrakt, nyttiga fettsyror som omega 3, 6 och 9 – gärna från en vegetabilisk källa som till exempel linfröolja, vilket också är veganvänligt.

Priorin kapslar är ofta nämnt och blivit populärt, det är precis som gummies en sammansättning av vitaminer och mineraler.

Protein är viktigt för håret

Ditt hår behöver protein för att kunna producera keratin, som är hårets viktigaste byggsten. Om ditt hår inte får i sig tillräckligt med protein finns risk att det inte mår lika bra och därmed blir tunnare och växer långsammare.

Här kommer du till alla hårtillskott

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *