Få klar hud med dessa 6 Enkla Steg

6-Stegs Hudvårdsrutin för Skinande Hud

Att hitta en hudvårdsrutin som faktiskt fungerar för din hudtyp kan verka rent av skrämmande med tanke på de många produkter och råd gällande hudvård som finns på Internet. Det är just därför som vi gjort all forskning åt din räkning för att hjälpa dig att förenkla din hudvårdsrutin med rätt produkter och tekniker. Följ dessa 6 enkla steg för en renare och klarare hy. 

 

 

  • Rengöra & Exfoliera 

 

Rengöring och exfoliering bidrar till att avlägsna orenheter på ytan samt bidrar till uppbyggd av hudcellerna vilket gör att dessa går hand i hand. Hudrengöring är det första steget i hudvård och måste göras ordentligt. Använd alltid en makeup borttagare för att avlägsna din nuvarande makeup. Du kan också använda en oljebaserad rengöring om du inte har en makeup borttagare tillgänglig. 

 

Tvätta sedan ansiktet med hjälp av en mild ansiktstvätt som inte avlägsnar din naturliga fukt. Efter att ha torkat ansiktet, applicera en skonsam rengöring och använd cirkelrörelser för att gnugga in det hela. Skölj ansiktet igen med kallt vatten. 

 

Det är nu dags för exfoliering. Du kan använda en ansiktsskrubb som passar din hudtyp. Exfoliering kommer att arbeta för att rensa porer och göra texturen hos din hud mer synlig men också mjukare och smidigare. Du kan exfoliera två gånger i veckan för att bli av med döda hudceller. Den hjälper till att förnya hudceller och tar bort ackumulerad smuts och bakterier samtidigt som den förbättrar absorptionen av dina hudvårdsprodukter. 

 

 

  • Använd en Naturlig Toner 

 

En toner kan verka som ett onödigt steg men det är en viktig del av en omfattande hudvårdsrutin. Efter rengöringen av din hud så avlägsnar tonern makeup-resterna eller oljorna som blivit kvar. Den förbered din hud för att absorbera fuktkrämen och verkar för att reducera uppkomsten av porer samtidigt som den återställer pH-balansen i din hud.

 

Du kan applicera tonern på fuktig hud med hjälp av en bomullstuss. Blötlägg bomullstussen i en toner och gnid in den med början från halsen upp till ansiktet. Istället för att använda en stark citrusbaserad eller alkohol dominerande toner så kan du använda en naturlig toner baserad på rosenvattenför din dagliga hudvårdsrutin. 

 

 

  • Hydrera för en Naturlig Glans 

 

Vad sägs om att använda en mångsidig hudkräm som inte bara återfuktar utan också belyser alla dina hudproblem? Emuaid salvor är ett av två revolutionerande hudvårdskrämer som lugnar, rengör och återfuktar din hud samtidigt som de tar itu med alla dina hudvårdsproblem.

 

Vetenskapligt baserade och rekommenderade för alla de med 100+ oro för deras hus. Dessa två salvor erbjuder en potent och fokuserad tillvägagångssätt med ultimat omsorg och bekvämlighet. Berikad med mineraler och botaniska ingredienser så är denna produkt ett idealiskt alternativ för dig som besväras av olika hudproblem.

 

 

  • Skäm Bort Din Hud med Jade Roller & Retinol Serum

 

Upptäck anti-åldrande hemligheterna hos den gamla kinesiska traditionen av hudvård med en äkta Jade vals. Denna innovativa handhållna produkt hjälper till att vitalisera din hud med en lugnande massage. När den används tillsammans med ett Retinol-serum av premiumkvalitet så avlägsnar den tecken på åldrande och motverkar uppkomsten av fläckig hud. 

 

Du kan köpa denna föryngrande retinol serum som berikats med Lakrits, Jojoba & Hyaluronsyra online hos https://www.shytobuy.se/eco-masters-retinol-serum.html. Detta är en topprankad produkt som stödjer produktion av frisk kollagen och är lämplig för alla hudtyper.  

 

Designad för att förse dig med en ungdomlig glöd så kommer denna vals av Jade att trigga lymfdränage och är en ideal  lösning för svullna ögon och mörka ringar. Du kan studera en online handledning för att lära dig mer om att använda produkten som ett led i att återställa din naturliga utstrålning, hemma! Om du letar efter långsiktiga resultat, så är denna lilla trollstav ett måste i din hudvårdsrutin.

 

 

  • Skydda med SPF  

 

Solskyddsmedel är ett bombsäkert  sätt att skydda huden från skador och hålla den så ungdomlig som möjligt. Hårda solstrålar bär ett stort ansvar när det kommer till svåra hudskador och bidrar till för tidigt åldrande av huden. UV-strålarna bryter även ner kollagen och resulterar i en tunnare hud och mer synliga linjer. Långvarig solexponering kan också orsaka ojämn pigmentering och fläckar. 

 

För maximalt möjligt skydd, använd ett brett spektrum av SPF 30 solskydd. Daglig applicering av solskyddsmedel kan hjälpa till att blekna mörkare fläckar och förbättra konsistens hos din hud avsevärt.

 

 

  • Förhindra Skador 

 

När du har tagit väl hand om din hud så är det viktigt att skydda den från yttre stressfaktorer. Din hud bombarderas dagligen med en massa föroreningar, starka kemikalier och allergener. Dessa oönskade ämnen, i kombination med din livsstil och dåliga matvanor kan skada din hud och utlösa faktorer som medför en för tidig åldrande av din hud. 

 

Om du vill undvika dessa typer av skador och behålla din nyfunna glöd så behöver du göra dig av med dåliga vanor såsom rökning, alkohol, bearbetade livsmedel, skippa ditt solskyddsmedel, undvika produkter med starka kemikalier samt ej dricka mer än två koppar kaffe dagligen. Byt ut ditt kaffe mot grönt te och ej processade livsmedel i kombination med färsk frukt, grönsaker och nötter för en mer ungdomligare hud.

 

Nu när du vet vad du behöver göra för att fullända din hudvårdsrutin så är det äntligen dags att skrida till verket! 

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.