Ergonomiska träskor i snygg design

Samarbete calou.se

När jag växte upp hade vi barn och föräldrar alltid träskor, det är något med träskor det känns så frihet och förknippat med sommar för mig. 

Trä är ett material som inte väger så mycket och är fördelaktigt om man tycker om stora klackar och sulor. Calou är ett skomärke som är experter på träskor och alla deras ​​träskor har en sviktande, stötdämpande och bekväm sula i polyuretan. Detta bidrar till att skon ​​blir betydligt lättare och bekvämare än en traditionell träsko med träsula. Vem har inte trampat utanför kanten på vanliga träskor och fått ont? 

Italien är kända för att tillverka bra skor och därifrån kommer Calou träskor men designen är svensk, här finner du träskor dam och boots dam.

Högklackade träskor är enormt sköna för långvarigt bruk och snyggt ihop med sommarklänningen. Tacvare en sula av mjuk, flexible PU med skinn som andas så slipper man få ont i fötterna. Under sommaren föredrar jag att ha skor med lite bredare klack för att kunna gå längre sträckor. Ju äldre jag blir desto mer tänker jag på ergonomi för mina fötter, det ska både se snyggt ut och absolut inte göra ont. På sommaren tenderar mina fötter att bli varma och jag får ofta skavsår både runt tårna och under fotdynan. Dessa kan verkligen förstöra flera dagar då det är svårt att läka fötterna under sommaren så det bästa du kan göra är att investera i skor som du vet du inte kommer få ont av. Med fördel redan nu så att du kan gå in dom i god tid. 

Jag tycker skor med lite lutning på ger skönare gång och bättre hållning, just när det är lite platå undertill så får man höjden utan att behöva ha för hög klack och passar dig som inte är så van att gå i höga klackar. 

https://calou.se/sv/collections/high-heels/products/frida-cuero

På sommaren är det ett måste med skor med öppen tå som ovan bild,CALOU FRIDA BRUN som ser enormt att ha på sig en sommardag.

Please follow and like us:

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.