Recension NuFACE Trinity+ and Effective Lip and Eye Attachment Set

nu face recension

Innehåller annonslänkar

Detta är uppdaterat 20240914

Nyheten i min skönhetsrutin är äntligen NuFACE Trinity – en dröm att äga! Jag har berättat om denna maskin för alla jag känner, så tänkte dela min upplevelse här. Jag valde den dyrare NuFACE Trinity Facial Trainer Kit, då jag vill kunna byta ut applikationerna när behovet förändras.

Maskinen använder mikroström för att stimulera ansiktsmusklerna och ge huden ett lyft, något helt annat än vanlig ansiktsmassage. Den kan även kompletteras med NuFACE Pro på salong. Många accepterar att ansiktet åldras, men vi tränar ju kroppen – varför inte ansiktet också?

Den enda butiken som säljer dom senaste NUface är Lookfantastic vad jag sett och dom har bästa pris.

 

Nu har Nuface lanserat en nyare maskin, NuFACE Trinity+ and Effective Lip and Eye Attachment Set

Köper du detta kitt sparar du mest pengar och du vill ha en stora maskinen med effective Lip and Eye Attachment Set, den är riktigt bra och det blir dyrare att köpa separat som jag gjorde. Däremot köp inte NuFACE Trinity Wrinkle Reducer Attachment, det tar bara onödig tid, då köper du hellre en Led-mask som mycket mer effektivare.

 

Detta utlovar NuFace

  • Förbättrar ansiktskontur och hudnyans, och reducerar rynkor
  • 85% av användare upplevde förbättrad ansiktskontur
  • 80% av användare tyckte att huden blev mjukare
  • 77% av användare tyckte att hudnyansen förbättrades
  • Tillbehör finns för behandling av specifika områden
  • Långvarande resultat vid regelbunden användning

 

NuFACE-enheter har vunnit många branschpriser, har presenterats i bästa skönhets- och estetiska publikationer och är en favorit bland anmärkningsvärda skönhetsproffs. NuFACE har snabbt blivit den eftertraktade enheten för naturskönhetssökare globalt.Ledaren inom Microcurrent Hudvård!

Källa NuFace

NuFace, som många kändisar använder, är ett perfekt komplement till salongsbehandlingar. Hur ofta hinner du egentligen gå på salong? Det bästa är att underhålla huden mellan besöken – mycket billigare! På sistone har mina vänner kommenterat hur fräsch min hy är och att jag nästan saknar rynkor… något måste jag göra rätt!

 

Recension NuFACE Trinity+ and Effective Lip and Eye Attachment Set

Mitt ansikte har fått ett rejält lyft tack vare olika behandlingar, och NuFace hjälper mig att bibehålla resultaten. Jag känner verkligen att jag motverkar tyngdlagen – pengar kan faktiskt köpa skönhet!

NuFace Trinity är enkel att använda, kräver bara lite kräm och känns inte obehaglig alls. Jag köpt den Nuface där jag kan byta enheter och köpte till även den för läpp och under ögonen. Helt brutalt vad bra den eye attatchment är, den liksom dränerar vätska under ögonen så bra. Bara efter ha använt maskinen i ansiktet känner jag ett instant lyft och glow, jag använder den ca 3 gånger i  veckan och i början bör man använda den mer ofta.

Hur ofta du ska använda Nuface

Det rekommenderas att använda NuFACE oftare i början för att bygga upp resultaten. Vanligtvis rekommenderas att använda maskinen 5 gånger i veckan under de första 6-8 veckorna. Efter det kan du underhålla resultaten genom att använda den 2-3 gånger i veckan. Numera finns det en app på Nordiska marknaden som du kan ladda ner och lära dig hur du använder maskinen, det fanns inte när jag köpt min maskin 2021.

Vill du, precis som jag, hålla ansiktet piggt och motverka hängande hud? Då är NuFace Trinity ett måste! Dessutom rekommenderar jag butiken jag länkat för bra priser utan tull. –>NuFACE Trinity+ and Effective Lip and Eye Attachment Set

Resultat av NuFACE Trinity:

  • Ökad spänst
  • Mindre linjer och rynkor
  • Mini-lyft för ögonpartiet
  • Förbättrad ansiktskontur

Använd regelbundet för bästa långsiktiga resultat!

Före och efterbild på Nuface
Före och efterbild, högra sidan är efter.

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *