Samarbete med Sexleksaker365.se

Att tillsammans ha ett kärleksförhållande med en partner skiljer sig avsevärt mot att vänskapsförhållande. Innan man haft sitt första förhållande kan det därför vara svårt veta vad det innebär. 

Hur kan man veta något om det om man inte upplevt det? Här skulle jag säga att böckernas värld är väldigt bra, personligen har jag läst en hel del chick lit romantiska böcker och jag själv uppskattar att bli uppvaktad.

Att vara en gentleman kan bli omodernt och det ska läggas engagemang på dejtandet. Andra tips när det gäller dejtandet har jag listat nedan:

 

Var dig själv

Vare sig om det är ditt första eller tionde förhållande, så är det är viktigt att förbli sann mot dig själv. Låt den andra personen älska dig för den du är. Att vara någon annan än du är komma bara skapa missförstånd mellan er två!

Var inte för inställsam

Precis som råd nummer ett, så låtsas inte heller att gilla exakt samma sak som din partner gillar eller ogillar. Det är bättre att vara tydlig i dina val och dela saker du gillar eller ogillar eller är intresserad av. Att pröva nya saker med din partner är en separat sak och låtsas att du gillar dem också är falskt.

 

Glöm inte ditt egna liv

Att ha ett kärleksliv är en del av att leva ett liv och bör inte vara hela din världen. När du bryr dig om din nya flickvän eller pojkvän, så glöm inte bort att även också fokusera på dina karriärmål och individuella utveckling. Många gånger så glömmer människor bort sig själva när dom träffar en partner. Ett ytterligare tips är att glöm inte heller bort dina vänner.

 

Sluta stressa över saker

Sluta stressa över hur du borde vara framför din nya partner. Ju mer du stressar, desto värre blir det så det är bättre att gå med flow och agera normalt. Saker kommer att falla på plats så småningom. 

 

Lär dig att kompromissa

Har du inte haft för vana att kompromissa för andra människor? Att dejta någon innebär att du kan behöva lägga om lite i ditt me-time-schema och göra tid för dejtandet. Att kompromissa med att se din partners leende kallas ibland att vara trevligt.

 

Var lyhörd

Bara för att ni varit tillsammans i länge glöm inte bort passionen ni en gång hade. Det kan vara bra att prata om sexfantatiser. Många känner spänning i att köpa sexleksaker för bondage & bdsm, andra vill testa nya spännande platser än sängen. Sen filmen 50 shades of grey och 365 så är vi inte lika främmande testa på nya saker. Men var sann till dig själv! 

 

Umgås mer än bara ni två

Många gånger kan ett förhållande blir att ni bara umgås 2 och två och på sikt kan det bli ganska så enformigt. Se till att inkludera era vänner, kanske ni har singelvänner som skulle passa ihop med varandras vänner. Eller varför inte ha spelkvällar och parmiddagar.  En otroligt rolig sak är att boka gemensamma resor och hyra ett hus eller åka till samma resort. 

 

Överraska varandra 

Att hitta på något roligt, boka en Staycation, leta upp ett spännande museum, champagneprovning. Det behöver inte vara något märkvärdigt, det är nämligen aktiviteterna man gör med varandra som blir härliga minnen att prata om!