Recension RNW Der. Therapy Intensive Nourishing Repair Hair Mask

Recension RNW Der. Therapy Intensive Nourishing Repair Hair Mask

Innehåller reklam och annonslänkar för Lyko

Recension RNW Der. Therapy Intensive Nourishing Repair Hair Mask. Wow säger jag bara, jag kom över en engångsförpackning och kände vart kan jag köpa dessa? Ha begär. Jag har testat många hårinpackningar som jag inte tycker hjälpt vidare för mitt hår, det är liksom så många olika hårinpackningar med varierat innehåll. Sjukt smidigt med styck förpackningar, bra att ta med om man åker iväg, är på gymmet osv. Men det förenklar även doseringen så att man tar lagom mycket.

Precis som produkten utlovar, den funkar faktiskt. Det märks att den går in i håret och reparerar vs lägger sig som en hinna. Nu har det gått flera tvättar sen inpackningen och håret känns verkligen bra fortfarande. Att det är engångs tycker jag bara är bra, då slipper jag blöta ner och kladda i duschen, perfekt att ta med till gymmet med.

Innehåll:

Naturligt komplex av 8 näringsrika oljor – som hjälper till att ta hand om skadat hår och reparera det samt bilda ett skyddande film. Håret byggs om från insidan vilket leder till minskad hårfiberbrott.
7 typer av aminosyror – säkerställer en fullständig förnyelse av håret, stärker tunt och sprött hår och förhindrar delade hårändar. Ceramider – slätar håret, främjar en hälsosam glans och skyddar håret mot externa faktorer.

 

Pris: 179 kr för 10 förpackningar.

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *