Recension Nordhydrogen hydroflaska – väteflaska

Innehåller adlinks

I detta blogginlägg skriver jag en recension om Nordhydrogen Hydroflaska för vätevatten som jag har använt i ett par veckor. Känner du till vätevatten? Denna innovativa produkt erbjuder en terapeutisk dos av molekylärt väte, vilket är känt för sina många hälsofördelar. I denna artikel ska vi dyka djupare in i vad som gör denna flaska så speciell och varför den kan vara en värdefull investering för din hälsa.

Fråga dig detta, hur vet du att du mår så bra som du kunde må? Vi går ofta runt tror vi mår på topp, men faktum är att har du inte gjort alla möjliga tester, kan allt om näringslära, gör din dagliga motion, sover perfekt, undviker gifter osv, ja då mår du nog inte din fulla potensiella nivå och varför vill man inte må så bra som man kan? – Jennie

Vad är en Hydroflaska?

En hydroflaska är en typ av vattenflaska som är designad för att generera och behålla molekylärt väte i vattnet. Detta är viktigt eftersom molekylärt väte har visat sig ha betydande hälsofördelar, inklusive att minska oxidativ stress och förbättra cellens energinivåer.

Unika egenskaper hos Nordhydrogen Hydroflaska

Terapeutisk nivå av molekylärt väte

Nordhydrogen Hydroflaska producerar 5000 PPB (Parts Per Billion) efter en 10-minuters cykel. Detta är en betydande mängd molekylärt väte som kan ha positiva effekter på din hälsa. Många andra flaskor på marknaden, särskilt de billigare alternativen, kan inte matcha denna nivå av effektivitet. Du behöver dricka sju flaskor för att uppnå samma nivå som Nordhydrogen Hydroflaska producerar, vilket innebär många besök på toaletten.

Grym teknik

Yes, jag är en tekniknörd. Hydroflaskan använder avancerad teknik för att infusera vatten med molekylärt väte. Detta görs genom en elektrolysprocess som separerar vätgas från vatten. Resultatet är väterikt vatten som är redo att konsumeras och som kan erbjuda många hälsofördelar.

Medicinska erkännanden och forskning

Terapin med vätevatten är medicinskt erkänd i Japan och har över 1500 vetenskapliga studier bakom sig. Studier har visat att väte har effekter på nästan alla organ och över 31 sjukdomskategorier, särskilt de som är drabbade av oxidativ stress och inflammation. Många människor som badar i källor med naturligt vätevatten rapporterar förbättrad hälsa och välmående.

Fördelar med molekylärt väte

Möt molekylärt väte (H2), världens minsta molekyl. H2-molekylerna kan ta sig in i våra celler på ett sätt som vanligt vatten bara kan drömma om. Väl där inne ger de mer energi till cellerna och minskar oxidativ stress, vilket är en bov bakom åldrande och sjukdomar. Genom denna gas som bildas berikas vattnet till vätevatten. Så, vätevatten är vatten som berikats med molekylärt väte.

Recension av Nordhydrogen Hydroflaska

På hemsidan kan man se att flera användare har rapporterat positiva resultat efter att ha använt Nordhydrogen Hydroflaska. De noterar förbättrad energinivå, minskad stress och bättre hälsa. Dessa recensioner stöder de vetenskapliga studierna om fördelarna med molekylärt väte. Sedan jag började med vätevatten har jag upplevt mindre ångest.

Jag ville minska min ångest och oxidativa stress. Jag slutade med medicinering när jag började med vätevatten och kände mig botad. En del ångest har återkommit, men jag kombinerar vätevatten med syrgasbehandling, vatten och promenader. Jag har inte mätt min serotoninbrist, men jag tror att den var låg. Ångest kan bero på olika faktorer, som sömnproblem och hälsoproblem. Jag får blogga om detta separat.

Jag hade forskat om oxidativ stress, som uppstår när fria radikaler och antioxidanter är i obalans, vilket kan leda till cellskador. Denna process är kopplad till flera psykiska hälsotillstånd, inklusive ångest. Vätevatten kan enligt studier läka oxidativ stress.

Jag återkommer om några veckor när fler tester är gjorda och jag har mätt före och efter på min kropp. Jag vill också mäta serotonin och se vad mer som behövs. Att investera i sin hälsa är väldigt värt. Varje dag ser jag människor gå med rullator, medan vissa blir hundra år utan krämpor. Jag är väldigt intresserad av min hälsa på ett holistiskt sätt.

Jämförelse med andra märken

När jag jämför Nordhydrogen Hydroflaska vs märken, särskilt de billigare alternativen, är skillnaderna tydliga. Nordhydrogen erbjuder högre koncentrationer av molekylärt väte, bättre byggkvalitet och mer pålitliga säkerhetsfunktioner. Billigare flaskor kan ofta vara mindre effektiva och ha sämre hållbarhet.

Svårigheter:
Det är att skapa sig en rutin där man intar 3 flaskor om dagen, det går nämligen inte dricka väte vatten på köpt flaska, du behöver berika vattnet och dricka det inom 10 minuter.

Tidåtgång:
Efter 10 minuter är ditt väterika vatten redo att drickas.

Pris. 2499 kr, just nu kampanj 2199 kr

Nordhydrogen Hydroflaska kan köpas på Nordhydrogens officiella hemsida. Jag skulle säga att detta är den bästa hydroflaskan på den Svenska marknaden.

Köp du med och kommentera vad du upplever i din kropp efter du druckit vattnet i 12 veckor. Visst är en spännande produkt?

Övriga produkter:

tungmetalltest.

vattenfilterkanna 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *