Recension Instant Bronzing Self Tan Body Mousse Light/Medium

Innehåller annonslänkar och reklam för Lyko

Jag tänkte att jag skriver en recension om Kicks beauty Instant Bronzing Self Tan Body Mousse Light/Medium.

För ett par veckor sedan stod jag inne på Kicks för att köpa en brun utan sol, normalt sätt har jag min favorit BUS men den är lite dyr, så jag tänkte att jag provar någon ny brun utan sol. Jag har hört att kedjors egna märken ska kunna vara bra och jag hörde mig för i kassan och dom sade denna var bra.

Om produkten

Innehåll:

Innehåller en speciellt utvecklad parfym, hudstärkande ingredienser och extrakt från rödalger. Lätt att enkelt se var moussen har applicerats och ger ett jämnt resultat.

Pris: 249 kr, 200 ml

 

Recension Instant Bronzing Self Tan Body Mousse Light/Medium

Det kliar på händerna för det torkade ut min hud…

Applicering:

Vid applicering är det helt okay lätt att se vad man lagt och inte lagt, men trots det fick jag skarvar. Det är som om produkten inte riktigt funkar om man inte lägger flera lager, ni vet man kan ta ett tunnare lager på undersida arm. Men sist jag försökte mig på detta blev det väldigt dåligt resultat, det beror ju på att färgen är för mörk för ljusa personer och tar du för lite produkt blir det inte jämt. Igår lade jag min själ för att få ett jämt resultat men det gick helt enkelt inte. Man vill kunna ”fada” ut en brun utan sol om ni förstår vad jag menar, typ vid handleden.

Doften: Vid applicering doftar den inte ”brun utan sol” vilket är bra, men efter två duschar kan jag känna doften av brun utan sol på min hud.

Färgutveckling:

Jag valde att ha på moussen i 6 h för att sedan duscha, det står att man ska vänta tills man är nöjd med färgen och att full effekt syns efter 4 h.

Jag valde då light/medium, jag tycker inte denna ger en ”light färg” och passar inte mig som är ljus.

Övrigt:

Denna produkt torkar ut min hud som en krokodilhud, det kliar av torrhet på hela min kropp.

Betyg: 2/10

Jag kommer aldrig köpa denna igen, torkar ut huden, svår få jämnt. Den har dock en ganska bra äkta nyans. Denna kan nog funka på människor som har oljig hud dock. Ger den 2:a bara för priset.

Jag stod och velade mot den jag älskar, St Tropez Self Tan Classic Bronzing Mousse 240 ml för 549 kr.

De sparade 300 kr blir nu att kassera denna flaska från Kicks (ger väl bort den till någon dock) men den kan inte mäta sig med St Tropez Self Tan Classic Bronzing är den bästa brun utan sol jag provat någonsin och håller dubbelt så länge. Kicks försvinner ojämnt medan den jag St Tropez sakta försvinner jämt. 

Många som håller med att den är dålig på Kicks hemsida, där får den 3,5. 

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *