Recension INGREDIEN salt water cream

Innehåller adlinks

Hej skönhetsentusiaster! Idag vill jag dela med mig av min senaste upptäckt inom hårvård – ingredien® Salt Water Cream.

Recension INGREDIEN salt water cream

Denna fantastiska produkt låter dig uppleva den eftertraktade strandeffekten utan att behöva ge dig ut till kusten. Jag har problem med korta hårstrån som vill flyga ut lite varstans och ville tämja det lite. Jag upplevde att det inte fungerar göra det med mousse eftersom det torkar och liksom inte ger tyngd/struktur. Med saltvatten krämen fick jag fason på håret och jag kunde liksom kamma till hårstråna perfekt och få en sleek hårsvans/ Slicked back bun med hårstyling som inte är skadligt för mitt hår.

För den perfekta strandlooken:
Älskar du känslan av saltvatten i ditt hår efter en dag på stranden? Nu kan du njuta av samma effekt hemma med ingredien® Salt Water Cream. Den här krämen ger ditt hår lätt volym och samtidigt ger den kontroll över dina lockar. Oavsett om du har kort eller långt hår, är denna produkt mångsidig och enkel att använda.

Hållbart och Vårdande:
En av de mest imponerande egenskaperna hos denna saltvattenkräm är dess hållbarhet. Den är Svanenmärkt, vilket innebär att den är en av de mest miljövänliga produkterna inom sin kategori. Dessutom är den berikad med jojobaolja och sheasmör, vilket ger extra vård till ditt hår medan du skapar den perfekta stilen.

Användning och Effekt:
För att använda Salt Water Cream, ta bara en liten mängd produkt och fördela den mellan händerna innan du formar dina lockar. Krämen kan användas i både nytvättat och torrt hår och ger en snygg matt finish utan att tynga ner eller göra håret oljigt. Den kan antingen lufttorkas eller användas med en hårtork, vilket ger dig flexibilitet i din stylingrutin.

Doftalternativ och Allergivänlig:
Ett extra plus är att denna kräm finns i två versioner – med eller utan parfym. För dem med känslig hud eller allergier är det doftfria alternativet perfekt. Produkten innehåller inte heller någon av de 26 doftämnen som är kända för att vara allergiframkallande enligt EU:s lista. Jag valde utan parfym, jag har även fotat texturen så ni ser. Den känns lätt korning som jag värmer upp lite mellan handflatorna.

Om ingredien® Salt Water Cream

  • Ger lätt volym och kontroll över lockarna på både kort och långt hår.
  • Medelstark stadga som varar hela dagen genom att samla hårstrån.
  • Passar inte bara lockigt utan även självfallande hår, ger textur och kontroll.
  • Använd i nytvättat eller torrt hår för snygg matt finish, berikad med jojobaolja och sheasmör för vård.
  • Perfekt för vardagsfrisyr eller partylook. Kan användas med hårtork eller lufttorkas.
  • Svanenmärkt för hållbarhet, finns doftfri alternativ.
  • Innehåller inte de 26 allergiframkallande doftämnena enligt EU-listan.
  • För den perfekta finishen, testa även ingredien® Silky Paste. Samlar ihop topparna och ger kontroll över oönskade hårstrån.

Avslutande tankar: Sammanfattningsvis är ingredien® Salt Water Cream ett fantastiskt tillskott till min skönhetsrutin. Den levererar inte bara den önskade strandeffekten utan tar också hänsyn till hållbarhet och innehåller vårdande ingredienser. Om du letar efter en produkt som ger liv åt ditt hår samtidigt som den är snäll mot miljön, är detta definitivt värt ett försök!

m du är i behov av en ny hårrutin varför inte testa INGREDIEN

Rabattkoden är: Jennie10
Ytterligare information: 10% –

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *