Har du och din partner distans från varandra men kanske är sugna på varandra och det är omöjligt ni kan ses just nu?

Varför inte testa att använda er av en sexleksak som är appstyrd och låt din partner, kk eller liknande att styra den från sin mobil via en app? När du inte vet vad som kommer hända ger extra spänning i vardagen. Nu kan du kan hotta traditionellt telesex till nya höjder, jag måste säga att jag personligen först undrade varför alla sexleksaker skulle styras med app. Skulle min partner sitta där bredvid i sängen och styra den från mobilen? Men nu har ett ljus tänds för mig. 

Skillnaden mellan lufttrycksvibrator och klitorisvibrator 

Fråga dig först, tycker du om direkt beröring eller mer lättare stimulans med luftpulseringar? Om du inte vet, behöver du nog testa båda för veta skillnaden. Många väljer tex Womanizer, går både som klitorisvibrator och lufttrycksvibrator. Det innebär att den stimulerar klitoris med luftpulseringar/vågor, vilket betyder att klitoros inte behöver få någon direkt berörning. Det är därför den här produkten har blivit så stor på marknaden för att det är många som är känsliga och upplever att direkt stimulans är obehagligt, så den passar många fler. Dock är vibrator med lufttrycksvibrator den senaste tekniken. Här finner du Appstyrd vibrator bästa i test

Satisfyer Curvy 1+ Appstyrd Lufttrycksvibrator

Koppla upp dig till gratis prisbelönad app, Satisfyer Connect. Du kan även koppla upp den till musik eller låta din partner styra den. 

 

Tekniken har verkligen gått framåt och du kan få en riktigt bra vibrator dom drivs med app för runt 500 hundra kronor. Just med app är att du kan ställa in den i förväg och liknande. Idag drivs de flesta leksakerna med uppladdningsbart batteri så det är väldigt bra för miljön. Dom flesta är vattentäta med om du vill ta med dom till badet eller duschen. Badrummet är nog hemmets bästa rum för låser du om dig är du garanterat ifred och kan ha din egentid.