Snyggdag och fuldag och allt därimellan

Ibland brukar jag fundera på det här med hur man ser ut och så, vissa dagar känner jag mig verkligen på topp och på andra dagar verkligen inte det. Men det här med hur jag ser ut är jag väldigt tacksam över, ibland säger människor att jag är vacker, förstå viken fin komplimang. Då blir jag väldigt glad!

Jag minns när jag var yngre och inte lika populär, det var egentligen efter gymnasiet jag började se ut som jag gör då babyhullet försvann från ansiktet. Jag tänker på dom som aldrig får höra att dom vackra och så är jag här och så försöker jag bli ännu mer vacker. Det är som om jag jobbar på ett mål, ett mål när jag känner mig helt nöjd.

Det konstiga är att jag inte längre lägger så mycket vikt på kroppen som yngre, nu vill jag mest hålla mig i form. Samtidigt som jag är så mån om att se bra ut är jag ändå en person som väldigt ofta går utan smink, för min del är det viktigaste att ha bra benstruktur och fin hy….smink och foundation har jag mest för jag har så blek hy annars.

Men jag måste erkänna att jag är lite stressad av att förlora min ungdomliga look, det är som om jag inte känner mig klar ännu. Men det är ju bara kika på Viktoria Silverstedt hon klär sig mer ungdomligt än mig så det verkar ju hålla vid efter 40.

Mitt välmående hänger mycket ihop med hur jag ser ut, hade jag inte ändå känt mig nöjd hade jag troligtvis gått i terapi för att lära mig acceptera det jag aldrig fick. Jag upplever ibland att folk försöker hitta saker att trycka ner på mitt utseende, men det kan dom försöka med, allt jag har i mitt utseende och kropp är självvalt, hade jag inte tyckt om det hade jag fixat det så ha det i åtanke nästa gång!

Jag är helt tillfreds med mitt utseende! Men givetvis kan jag ju alltid se bättre ut, så jag längtar till det är dags att piffa sig lite 🙂

 

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *