Tappar du mycket hår?

Innehåller reklam och annonslänkar för Hairlust

Något som inte är roligt är att tappa hår, jag har länge tänkt på vad som kan bidra till att man tappar hår. För att håret ska sitta kvar i hårbotten så gäller det att hårbotten faktiskt mår bra och att man själv har en god hälsa. Men det finns yttre påfestrningar som vi kan minska på för få våra hår må bättre, som tex att ständigt preparera hårbotten med mängder av torrschampo, Dust it, hårspray som på sikt kan leda till sämre hårtillväxt om man har otur.

Vanliga anledningar till tappa hår

Många män som blir tunnhåriga kan få obalans i hårbotten för att dom överdoserat med wax och aldrig riktigt kunnat få hårbotten att andas. Men oftast så rör det sig om att det är genetiskt till varför vi tappar hår, men det finns andra orsaker som stress, dålig kost, läkemedel och så vidare.

Håravfall är oftast symtom av att något i kroppen är i obalans, det kan bero på enkla saker som att blodtillförseln blockerats genom spända axlar och rygg en längre tid. Då hårsäckarna inte får tillräckligt med syra via blodet kan dom gå in i dvala och där kan dom stanna för alltid om man har otur.

Håravfall kan även bero på att kroppen inte tar upp näringen i maten, pga  av problematik i tarmsystemet. När jag googlat runt beror mycket håravfall av beläggningar i hårbotten, så allt jag listat ovan med styling kan dessvärre bidra till.

Många med hårbottenklåda och liknande får ofta tunnare hår, det är därför viktigt att välja naturliga produkter för håret.

Det går väcka vilade hårsäckar till liv

Ibland kan det vara så att ens hårsäckar sover och inte växer som det ska, då finns det en hårbehandling som kan man väcka dom i liv nämligen Prp.

Tankar:

Jag har testat Prp och det är en behandling som faktiskt fungerade bra på mig. Jag hade haft en period med för mycket löshår och hårbotten var mer tunn på hår än normalt.  Prp  är en naturlig hårbehandling med ens egna blod och det känns väldigt tryggt. Det är värt spana Prp om du upplever problem med ditt hår.

Det viktiga är att ta tag i hårproblemen och kolla upp orsaken till varför du tappar hår och inte försöka ”själv behandla dig” utan har du järnbrist och du kollat upp det, ja då är det troligtvis en stor del till varför du tappar. Jag har köpt vitaminer och bra produkter för tunt hår hos Hairlust, värt spana in. Rekommenderar Hair Growth Formula Gummies.

Man kan även göra en hårtransplantation för att få håret tillbaka!

Rekommenderade artiklar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *